Naslovna VESTI PSI Nameravao je da ih ostavi u skloništu, ali se predomislio i BACIO...

Nameravao je da ih ostavi u skloništu, ali se predomislio i BACIO IH U KONTEJNER!

0
bacio ih u kontejner petface

Prošlog petka, čovek je otišao u San Antonio Pets Alive, medicinsku kliniku i tražio od njih da im ostavi dva tromesečna šteneta. Zaposleni su ga uputili u lokalno sklonište za zaštitiu i gledali ga kako napušta pse, ali ih nije ostavio daleko.

Četiri sata kasnije, radnica u obližnjem tržnom centru otvorila je kontejner kako bi bacila smeće i ugledala je dva šteneta bačena u kontejner. Prijavila je napuštene pse klinici, a nadzornik odgajivačnice je odmah pohitao u pomoć.

Tužna priča sa srećnim krajem, neko je ostavio pse u KONTEJNERU!

Od trenutka otvaranja poklopca bilo je jasno da su mali psi konačno sigurni.

bacio ih u kontejner petface

-Odmah su se prilagodili životu u našem skloništu, svaki od njih je dobio ljubavi i pažnje koliko mu je bilo potrebno, izjavila je Kajli Brašer, direktorka klinike, dodajući da su ih odmah okupali i sredili, pošto su imali buve na sebi, naglašavajući da je ovo za njih bilo novo iskustvo i da su bili veoma gladni.

Odmah, po dolasku se moglo videti koliko su štenci bili zanemareni od njihovog vlasnika.

Pored toga što su nahranjeni, oba šteneta, koja se sada zovu Kroket i Bovi, testirani su, kako bi se videlo da li imaju parazite ili neku bolest. Kada su prvi put stigli u kliniku, zaposleni su primetili da Bovi pokušava da zaštiti svog brata. Bovi je nastojao da legne preko Kroketa kako bi ga zgrejao toplinom svog tela.

NEZAPAMĆENO NASILJE U MLADENOVU: Vezali i bacili živog psa u kontejner!

-Kada Kroket ne bi jeo, Bovi je uzimao komade svoje hrane i polagao mu je na lice, rekla je Brašer dodajući da nikada nije videla da psi to rade.

Pregledi su utvrdili da Kroket boluje od parvovirusa, veoma zarazne, a ponekad i smrtonosne bolesti, što je značilo da će braća biti na neko vreme razdvojena.

Iako se oba šteneta suočavaju sa ozbiljnim zdravstvenim problemima i dugim procesom lečenja, njihovi staratelji su ubeđeni da će ozdraviti, a počeli su da uviđaju i crte karaktera dvojice braće.

bacio ih u kontejner petface

-Sada kada su psi siti i uzimaju redovno terapije, oni su izuzedno srećni, druželjubivi i razdragani, nadamo se oporavku, navela je Brašer.

Jednom kada Kroket završi sa lečenjem parvovirusa on će više vremena moći da provodi sa svojim bratom, a osoblju je jasno da on jedva čeka taj trenutak.

-Kroket se sada oseća mnogo bolje, pravi je avanturista, penje se i skače na vrata sobe osoblja kako bi ga primetili i igrali se sa njim, istakla je Brašer.

U međuvremenu, nedostatak bratovog društva, Boviju nadoknađuje osoblje koje mu poklanja punu pažnju i uvek su tu za njega. Obožava da legne na leđa i da ga maze po stomaku.

Čim budu u potpunosti zdravi počeće potraga za novim domom. A ko god odluči da ova dva ljubazna brata budu deo njegove porodice sigurno će dobiti zahvalnost i ljubav zauzvrat.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.