Naslovna VESTI Sećate se ZOO VRTA, čije su fotografije šokirale svet? Evo kakav je...

Sećate se ZOO VRTA, čije su fotografije šokirale svet? Evo kakav je epilog!

0
Privatni zoološki vrt petface2

Privatni zoološki vrt „Safari zoo-park“ u selu Mbrostar, u Albaniji, zatvoren je nakon upada lokalne policije. Naime, albanska policija ušla je u zaključani privatni zoološki vrt, na 100 kilometara južno od prestonice Tirane, i odatle odvela 12 divljih životinja zbog strahovanja da su izgladnele zbog nepažnje vlasnika.

U akciji su učestvovali policajci i veterinari iz međunarodne organizacije za brigu o životinjama „Four Paws”, koji su sedativima uspavali tri lava, medveda, močvarnu antilopu, četiri jelena, lisicu, zebru i kornjaču, a potom ih prebacili u javni zoološki vrt u Tirani.

Privatni zoološki vrt petface2

Da podsetimo, šokantni snimci iz “Safari Park Zoo” zgrozili su sve ljubitelje životinja, nakon što je britanski “MailOnline” objavio fotografije posetioca, koji je hteo ostati anoniman. Na fotografijama su se videli izgladneli i mršavi lav sa teškom infekcijom oka u malom, prljavom kavezu, bez osnovnih uslova za život. Osim njega pažnju su privukli i zebra, neuhranjeni vuk, nekoliko srna, svi zaključani u betonskim kavezima u privatnom zoološkom vrtu.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.