Naslovna VESTI PSI Tužna priča sa srećnim krajem, neko je ostavio pse u KONTEJNERU!

Tužna priča sa srećnim krajem, neko je ostavio pse u KONTEJNERU!

1
kontejneru petface

Pre dva dana je tokom poslepodnevnih časova objavljen hitan poziv za pomoć za dva kučeta pronađena u kontejneru u mestu Vojlovica, na Fejsbuk stranici „Napuštene životinje Pančevo“. Neko je kučiće stavio u kartonsku kutiju i ostavio u kontejneru u blizini jednog autoservisa.

Radnik u autoservisu u Vojlovici čuo je kako jedan od dva mala psa doziva da im neko pomogne i odmah je pojurio da vidi šta se događa. Kada je stigao do kontejnera imao je i šta da vidi. Dva kučeta u kartonskoj kutiju unutar kontejnera.

NEZAPAMĆENO NASILJE U MLADENOVU: Vezali i bacili živog psa u kontejner!

U razgovoru na kontakt telefon koji je ostavljen u opisu Fejsbuk posta za PetFace je rečeno da je radnik odmah izvadio pse iz kontejnera, nahranio ih i napoijo.

Nakon što je poslat javni poziv za pomoć psima, pojavio se jedan čovek sa željom da udomi oba psa. On ima lepo dvorište i volju da se stara o njima, psima koje je neko svirepo ostavio u kontejneru.

PRIČA KOJA SLAMA SRCA: Baka Gordana živi u kontejneru, sa svojim psima i macama!

Ovo je retka priča sa srećnim krajem, u kojoj su oba psa spasena, udomljena i to zajedno, za samo jedan dan. Svaka čast plemetnitosti ljudi na koje su ovi psi naišli. Svaka čast radniku autoservisa i njegovom komšiji koji su ih spasili i udomili.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

1 KOMENTAR

  1. Ja ne mogu da verujem više da neko može živo biće i to bebu da baci u đubre! Kako bi bilo da tako njegovu bebu neko baci! Nečuveno!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.