Naslovna VESTI PSI Tužna priča sa srećnim krajem, neko je ostavio pse u KONTEJNERU!

Tužna priča sa srećnim krajem, neko je ostavio pse u KONTEJNERU!

1
kontejneru petface

Pre dva dana je tokom poslepodnevnih časova objavljen hitan poziv za pomoć za dva kučeta pronađena u kontejneru u mestu Vojlovica, na Fejsbuk stranici „Napuštene životinje Pančevo“. Neko je kučiće stavio u kartonsku kutiju i ostavio u kontejneru u blizini jednog autoservisa.

Radnik u autoservisu u Vojlovici čuo je kako jedan od dva mala psa doziva da im neko pomogne i odmah je pojurio da vidi šta se događa. Kada je stigao do kontejnera imao je i šta da vidi. Dva kučeta u kartonskoj kutiju unutar kontejnera.

NEZAPAMĆENO NASILJE U MLADENOVU: Vezali i bacili živog psa u kontejner!

U razgovoru na kontakt telefon koji je ostavljen u opisu Fejsbuk posta za PetFace je rečeno da je radnik odmah izvadio pse iz kontejnera, nahranio ih i napoijo.

Nakon što je poslat javni poziv za pomoć psima, pojavio se jedan čovek sa željom da udomi oba psa. On ima lepo dvorište i volju da se stara o njima, psima koje je neko svirepo ostavio u kontejneru.

PRIČA KOJA SLAMA SRCA: Baka Gordana živi u kontejneru, sa svojim psima i macama!

Ovo je retka priča sa srećnim krajem, u kojoj su oba psa spasena, udomljena i to zajedno, za samo jedan dan. Svaka čast plemetnitosti ljudi na koje su ovi psi naišli. Svaka čast radniku autoservisa i njegovom komšiji koji su ih spasili i udomili.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKakvi su PROPISI ZA ŠETANJE pasa i ko proverava poštovanje propisa?
Sledeći tekstVlasnici su se odselili, a mačku su OSTAVILI U KUĆI!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime