Naslovna VESTI PSI NENORMALNO – „Navijači“ ispisali ime kluba na telu uličnog psa!

NENORMALNO – „Navijači“ ispisali ime kluba na telu uličnog psa!

0
Ofarbali psa u boje kluba

Ulični psi svakog trenutka igraju „ruski rulet“. Jednog dana žive u toplom domu, sa ljudima – već sledećeg dana završe na ulici gde im preti trovanje, udaranje, gaženje automobilom, bolest, povrede… Neki dožive da budu ofarbani sprejevima.

Ofarbali psa u boje kluba

Grčka ima ogroman broj uličnih pasa. Podaci govore da u zemlji sa 11 miliona stanovnika ima više od 5 miliona uličnih pasa. Situacija e nažalost svakodnevno pogoršava jer je nemoguće sve te pse udomiti, zbrinuti, skloniti sa ulice. Uvek ima više onih kojima je potreban dom nego onih koji nude dom.

Pročitajte i ovo: PRESLATKA MASKOTA! POLICAJCI su ga SPASLI, IZLEČILI i USVOJILI!

Situacija ne bi bila toliko strašna kada ne bi bilo onih koji u uličnim psima vide pretnju, opasnost pa čak i metu za iživljavanje. Fotografije jednog psa najbolje dokazuju dokle može ići ljudska surovost i zloba.

Ofarbali psa u boje kluba

Fudbalski klub AEK je jedan od najvećih i najpopularnijih klubova u Grčkoj. Za njega navija veliki broj grčkih ljubitelja fudbala. Ali, čini se da neki ne umeju da najbolji način iskažu privrženost svom klubu. Čak bi mogli da kažemo da neki na nenormalan način to pokazuju.

Pročitajte i ovo: PRESLATKA MASKOTA! POLICAJCI su ga SPASLI, IZLEČILI i USVOJILI!

Ofarbali psa u boje kluba

Obest je pokazana na najgori način i to na nevinom živom biću. Neko je sprejom crne boje ispisao naziv kluba po telu jednog uličnog psa. Čini se da tim huliganima nije bilo dovoljna patnja koju ovaj pas svakodnevno doživljava. Bez doma, bez ljubavi, bez hrane i vode sada je doživeo novo poniženje i mučenje. Eto, ovo je još jedan dokaz razlike između „ljudi“ i životinja.

 Izvor:  theorphanpet.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOD OTPADA DO SREĆNOG DOMA – Teško putovanje bačenog šteneta!
Sledeći tekstBESKRAJNA LJUBAV I ZAŠTITA: Mama štiti svoju bebu od eutanazije!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime