Naslovna VESTI PSI JEZIVO NASILJE: Betu su vlasnici pronašli vezanu za drvo, kaišem, isečenu nožem...

JEZIVO NASILJE: Betu su vlasnici pronašli vezanu za drvo, kaišem, isečenu nožem po leđima!

1
Staford iz Pančeva najnovija petface

Nasilje nad životinjama ne jenjava, čemu svakodnevno svedočimo.Nasilnici kao da se utrkuju, koji će se na bizarniji način, ponašati prema nesrećnim životinjama. Današnji slučaj iživljavanja nad vlasničkim psom je otišao predaleko čak i za nas, koji nažalost, svakodnevno nalazimo slične slučajeve nasilja.

JEZIVO NASILJE: Deca do smrti tukla štene, staro svega 4 meseca!

-Beta je naš porodični pas, kog su u stanju prikazanom na slikama, moji roditelji pre tri dana pronašli nedaleko od naše porodične kuće u selu Bosanski Osredci, 30 kilometara od Drvara, u Bosni i Hercegovini. Mesto je inače poprilično zabačeno i u njega uglavnom zalaze samo lovci, rekla je Milana Selić.

Beta petface

Nesrećnu Betu su, još uvek nepoznati počinitelji, vezali za drvo vojničkim kaišem i selki je nožem po leđima i vratu. Veterinar ju je zbrinuo, uspeo je da je “skrpi”, a Beta je trenutno pod terapijom za prevenciju sepse. Njeno stanje još uvek nije stabilno.

-Zverski i mučno su je maltretirali i iživljavali se nad njom. Ovakav čin je mogao napraviti samo bolesnik i psihopata. O ovom nemilom događaju je obaveštena policija i iskreno se nadamo da će biti ažurni u pronalaženju počinitelja, dodala je Milana!

Beta petface

Porodica Selić je pomoć potražila i od međunarodnih i lokalnih organizacija za zaštitu životinja, koji su obećali da će učiniti sve da počinitelj bude pronađen i kažnjen.

STRAVIČNO NASILJE U KRALJEVU: Brat i sestra dva šteneta BACALA O BETON, razbili im glavu!

-Dragi prijatelji, molim vas da podelite ovaj moj članak, kako više nijedna životinja ne bi doživela ovo što je naša Beta. Jer, NASILJE NAD ŽIVOTINJAMA VRLO LAKO PRERASTE U NASILJE NAD LJUDIMA! STOP NASILJU, za kraj je rekla Milana!

Beta petface

Da li će nasilje ikada prestati i biti kažnjeno? DRŽIMO PALČEVE BETA, IZVUĆI ĆEŠ SE TI!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJNOVIJA VEST: Spašen JOŠ JEDAN pas koji je preživeo požar u Grčkoj!
Sledeći tekstLJUDSKI FAKTOR: “I koale će izumreti, jer ljudi seku drveće, kojima se one hrane”!

1 KOMENTAR

  1. Nije bitno da li je životinja ili čovek u pitanju, svi isto osećaju. Tako treba i monstrume kazniti, na doživotnu robiju!!!! All monsters are humans!!!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime