Naslovna VESTI PSI JEZIVO NASILJE: Deca do smrti tukla štene, staro svega 4 meseca!

JEZIVO NASILJE: Deca do smrti tukla štene, staro svega 4 meseca!

0
smrti petface

Nezapamćeno nasilje nad životinjama pre nekoliko dana dogodilo se u Bijeljini. Naime, kako prenosi InfoBijeljina.com, na području Bijeljine deca su 22. oktobra brutalno do smrti pretukla psa, što je drugi ovakav jeziv slučaj koji se beleži u svega sedam dana.

HILJADE ŠEROVA: Mladić uživo na Fejsbuku snimio ubijene pse u svom selu – nadležni reagujte!

U bijeljinskom Udruženju za zaštitu životinja “Aska” navode da su se deca iživljavala nad nedužnom životinjom, te da je ovaj događaj prijavljen policiji.

smrti petface

-Maloljetna lica iz naselja uzrasta izmjeđu 10 i 11 godina su ga mučki pretukla. Nakon što su ga usmrtila, nisu prestali da ga udaraju. Nije im bilo dovoljno što su ga zvjerski ubili, nastavili su da se iživljavaju nad ovim nedužnim bićem, napisali su na svojoj stranici!

Kako naglašavaju, na mesto događaja izašli su pripadnici Policijske uprave Bijeljina i veterinarski inspektor, a kako postoje svedoci ovog zverskog ubijanja, u Udruženju navode da je podnesena prijava protiv maloletnika koji su psa usmrtili. 

BOSNA: Amri komunalni policajci ušli u dvorište, uzeli dva ljubimca, odveli ih i… UBILI!

Da je situacija veoma ozbiljna i zabrinjavajuća pokazuje i nedavni slučaj, kada su leševi dva šteneta pronađeni u blizini skloništa. 

smrti petface

-Dva šteneta, koja su nam ukradena, unakažena su na najsvirepiji način i bačena u šiblje u blizini skloništa. Ranije su se desila dva incidenta i tada nismo ni slutili da su te povrede nanijeli ljudi, misleći da su se psi međusobno napadali, kažu u Udruženju za InfoBijeljina.

Kako ističu, u veterinarskom izveštaju o uzrocima smrti životinja potvrđeno je da su stradali od ljudske ruke, i u ovom slučaju podnesena je prijava protiv nepoznatih lica.

-Vrijeme je da promijenimo svijest svih ljudi, a posebno onih koji bi trebalo da štite sve, pa tako i životinje, i da sprovode Zakon o zaštiti životinja, koji postoji, ali je mrtvo slovo na papiru, upozoravaju iz Udruženja „Aska“.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRUTALNO: Mačke ostavljene u kutiji bez vazduha!
Sledeći tekstPas Salivan se PRAVI BOLESTAN kako bi vlasnik ostao kod kuće

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime