Naslovna VESTI PSI NAJNOVIJA VEST: Spašen JOŠ JEDAN pas koji je preživeo požar u Grčkoj!

NAJNOVIJA VEST: Spašen JOŠ JEDAN pas koji je preživeo požar u Grčkoj!

0
požar u Grčkoj petface

Požar u Grčkoj koji je 23. jula pogodio grčko mesto Mati, istočno od Atine, doneo je bilans od 91 izgubljenog života. Grčki spasioci pronašli su juče još jednog preživelog psa, u ozidanoj peći, u kojoj se sakrio i na taj način preživeo prošlonedeljni razarajući požar. Na video snimku, koji su objavili grčki portali, vide se volonteri koji su pronašli uplašenog psa i izveli ga iz zidane peći, a koja se nalazila ispred kuće u Matiju.

Artemis Kirjakopulu, koji je pronašao psa, rekao je da je verovatno reč o lutalici staroj oko četiri godine. Nazvali su ga Lokomaki po grčkom slatkišu i odmah odveli kod veterinara na sve preglede.

požar u Grčkoj petface

-Povređenog i gladnog, nakon dva i po sata pokušavanja, uspeli smo da ga izvučemo odatle. Bio je tu i njegov brat, u malo boljoj formi, pa smo im uz pomoć “Vets4life” veterinara spasili živote. Oni su sada na sigurnom, dodao je Kirjakopulu koji i dalje ne veruje da su psići tako pametni preživeli ovaj katastrofalni požar u Grčkoj.

 

Prve fotografije pasa iz požarom zahvaćene Grčke mogli ste da pogledate istog dana, kod nas na portalu, ali i priču o psu, koji je postao simbol ove katastrofe.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBrižit Bardo: “Žene koje nose krzno su okrutne, proste i glupe”!
Sledeći tekstJEZIVO NASILJE: Betu su vlasnici pronašli vezanu za drvo, kaišem, isečenu nožem po leđima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime