Naslovna VESTI PSI ZA ONE BEZ DOMA: U subotu sa psom na žurku i donesite...

ZA ONE BEZ DOMA: U subotu sa psom na žurku i donesite POKLON za napuštene pse!

0
BEZ DOMA petface

Procenjuje se da je sve veći broj pasa i mačaka BEZ DOMA! Oni su prepušteni sami sebi, često su povređeni, tužni, usamljeni i mole za malo pažnje, hrane i ljubavi. O onima koji su BEZ DOMA u Novom Sadu, brinu divni ljudi iz Udruženja „SPANS“, pa smo i ove godine rešili da im bar te subote pomognemo – koliko možemo!

Dakle, 10. juna u novosadskom tržnog centru BIG organizuje se još jedan PET PARTY! Oni koji su već bili deo ove zabave znaju šta ih čeka – pokloni, pokloni i opet pokloni 😉 Za svakog poestioca ali i za one koji će se žiriju dodvoriti i osvojiti neku od zabavnih titula!

BEZ DOMA petface

Takođe, ako ste bili prošli put – onda znate d aje vreme da otvorite svoje ormare i da spakujete nešto i za napuštene životinje! Naime, svi oni koji budu deo našeg partijanja u tržnog centru BIG imaće priliku da pokažu svoju humanost i simboličnim paketićem daruju napuštene kuce i mace.

BEZ DOMA petface

Otvorite svoje stare ormare, pronađete tople prostirke, igračke, garderobicu, sve ono što vašem ljubimcu neće biti neophodno a nekome će mnooogo značiti. Jer, paketić za napuštene kuce može biti ono što vi izaberete!

BEZ DOMA petface

Čekamo vas na dobor poznatom mestu – a do tada – PRIJAVITE SE OBAVEZNO – kako bismo spakovali dovoljno poklončića za sve!

PRIJAVA

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKampanja UDOMLJAVANJE JE FORA: Na more ili u planine sa psom – zabavnije je!
Sledeći tekstOvaj čovek obilazi azile i slika pse u njima, kako bi se lakše udomili!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime