Naslovna Slajder vesti BICIKLOM OKO SVETA: Škot je udomio macu iz Bosne, nabavio joj pasoš...

BICIKLOM OKO SVETA: Škot je udomio macu iz Bosne, nabavio joj pasoš i avantura je počela! (FOTO)

0

Din Nikolson je 31-godišnji svetski putnik na bicikli. On je svoje putovanje započeo u rodnom gradu Dunbaru u Škotskoj prošlog septembra.

Putujući Evropom stigao je i u BiH, gde mu je srce zatreperilo! Zamislite, njega je šarmirala ni manje ni više nego jedna mala maca. Dao joj je ime Nala i odlučio je da je povede sa sobom.

ULIČNI PAS PREKINUO PREDSTAVU kako bi POMOGAO “povređenom” neznancu! (VIDEO)

Nikolsonu je njegov posao zavarivača u Dunbaru dosadio pa je odlučio krenuti biciklom do Newcastlea gde je ušao na trajekt te otišao u Amsterdam. Nakon toga je prolazio kroz Belgiju, Grčku, Švajcarsku i Italiju odakle se ukrcao na trajekt za Hrvatsku a odatle se uputio ka Bosni i Hercegovini gde je i pronašao svog krznenog prijatelja.

View this post on Instagram

Denmark 🇩🇰 ❤

A post shared by 1bike1world (@1bike1world) on

 

Otkako je usvojio mačku proputovali su Albaniju i Grčku a njen vlasnik joj je nabavio i pasoš. Ovaj neobični par izaziva pažnju gde god da se pojave i rado ih prolaznici fotografišu.

Jedan sat života psa na lancu – pakao koji ne biste poželeli ni najvećem neprijatelju!

Nikolson je rekao kako je tokom vožnje slučajno čuo mjaukanje na brdskom putu, te je sišao sa bicikla, pomazio je, a ona se od tada nije odvojila od njega. Jednostavno nije želela!

– Nisam planirao da je uzmem, ali sam se ubrzo zaljubio u nju i nisam imao srca da je ostavim samu! Nisam mogao! Od tog trenutka mi smo nerazdvojni! – rekao je Nicholson.

 

Nala od tada putuje u korpi na biciklu, a njen vlasnik je svakodnevno snima. Brojne avanture su pred njima, i verujemo da će tek stvoriti uspomene!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Izvor: najportal

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.