Naslovna VESTI PSI Bigl Maks dao svoj život da bi spasio porodicu!

Bigl Maks dao svoj život da bi spasio porodicu!

1
bigl spasio porodicu petface

Bigl: Uprkos mnogim primerima požrtvovanja i vernosti, mnogi i dalje sumnjaju u ljubav koju kućni ljubimci osećaju prema svojim vlasnicima. Još jedan takav primer stiže nam ovog jutra iz Mičigena, a glavna zvezda je bigl po imenu Maks, koji je žrtvovao svoj život kako bi spasio porodicu sa kojom živi ceo svoj život.

– U ponedeljak uveče, 8. juna, sedeli smo i gledali film – Rene i naši ljubimci Maks i Pit. Znali smo da nešto nije u redu čim je Pit, mlađi bigl, počeo da laje. Ubrzo smo shvatili da imamo uljeza u dvorištu, priseća se Džef ovog tragičnog događaja.

bigl spasio porodicu petface

Maks je inače prihvatio Pita kao svog sina iako mu nije bio pravi otac. Porodica Hana doživotno će biti zahvalna njihovom uginulom ljubimcu, a o ovakvom herojizmu kažu do tada su samo čitali. Razmišljaju o načinu na koji će mu večno odati počast za ovo delo!

Istrčali su u dvorište sa baterijskom lampom u ruci, a ono što su zatekli šokiralo ih je. Sve je po dvorištu bilo slomljeno, pa je Džef krenuo u potragu za „nepoželjnim gostom“. Kako nije mogao da ga nađe, vratio se unutra. Pripremio je pse za večernju kupku, a obzirom da nije našao uljeza pretpostavio je da je sam otišao iz njihovog dvorišta. Međutim, nije bio u pravu.

-Video sam medveda kako besan, obilazi oko šupe i ulazi u kuću. Čim sam ga ugledao počeo sam da vičem: Izlazite napolje. Napolje! Ovde je!, priseća se Džef.

Maks je bio ispred Džefa kada su naleteli na medveda. To je bio „meč za jake“, a on je samo udario Maksa i oborio ga.

-Maks i medved su se sudarili, medved ga je udario i zatim dograbio za vrat. Odmah je pobegao, ne shvatamo zašto. Odjurili smo veterinaru, ali Maksove povrede su bile toliko ozbiljne da je uginuo, tužan je Džef.

bigl spasio porodicu petface

Policija je odmah došla do kuće Džefa i Rene i otkrili su da mama medved sa tri mladunca živi u drvetu, samo nekoliko metara dalje od kuće Hanovih.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEOGRAD: Humanitarna svirka za napuštene pse – Gileta, Lakija i Rea!
Sledeći tekstDOKAZANO: Pas je najbolje oružje za pobedu nad lenjošću!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime