Naslovna VESTI PSI PANČEVO: Keruša nađena u skučenom dvorištu, blatu i na lancu!

PANČEVO: Keruša nađena u skučenom dvorištu, blatu i na lancu!

0

Još jedan slučaj zlostavljanja životinja dogodio se u Pančevu. Ženka pit bula nađena je u krajnje nehumanim uslovima – u vlažnom i skučenom prostoru, na kratkom lancu. Uvek aktuelno pitanje – zašto bi iko ovo uradio svom psu, zašto bi ovo iko učinio živom biću?

blatu-petfacePotresne fotografije sa kratkim video snimkom su objavljene na Fejsbuk stranici „Napuštene životinje – Pančevo“. Keruša je vidno uplašena, tužna i neuhranjena. Boravila je na vlažnom, blatnjavom betonu, a lanac je toliko kratak da je pitanje da li je uopšte mogla da sedne ili legne. Pored nje se nalazi polomljena plastična činija… Ljudi koji su zatekli ovaj stravični prizor kažu da ženka uopšte nije agresivna, štaviše velika je maza.

Pročitajte još: PANČEVO: Čoveku smetali kuja i štenci, pa im uništio kućicu!

blatu-petfaceSrećom, savesni građani su prijavili ovaj slučaj, pa su na lice mesta izašli i pripadnici policije, kao i služba Zoohigijene i veterinarske inspekcije. Pas je oduzet na licu mesta, za koji dan će biti medicinski zbrinuta, a nakon toga, ovaj divni pas traži dom.

Pročitajte još: PANČEVO: Čovek pronašao 5 pasa spakovanih u džakove – isprebijane i krvave!

Nadamo se će i osoba koja je ovako držala psa, snositi posledice, kao primer da je nedopustivo postupati sa životinjama na ovaj način!

#SHARE dalje i STOP NASILJU NAD ŽIVOTINJAMA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽNA PESMA O PSU RASPLAKALA SRBIJU: Čekaj me ja ću doći!
Sledeći tekstČUDESNI PREOBRAŽAJ povređene keruše koji joj je spasio život

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime