Naslovna VESTI PSI OSTAVLJEN BEZ HRANE I VODE DA UGINE SAM: Bo je pronađen u...

OSTAVLJEN BEZ HRANE I VODE DA UGINE SAM: Bo je pronađen u teškom i groznom stanju! (VIDEO)

0

Prošli Boov vlasnik ostavio ga je u njegovoj kućici bez hrane i vode da ugine sam. Nikad nije bio kod veterinara, napadnut od strane kojota, Bo je pronađen u vrlo teškom i groznom stanju.

Izgladneo, zapušten i prljav, sa šugom po čitavom telu, jedva da je i ličio na psa. Čitav njegov svet bila je mala, trošna kućica u kojoj je nalazio sigurnost. Jedino što je želeo jeste da bude nečiji ljubimac i da ga neko voli.

SKANDALOZNO: Majmuni vezani lancima i zlostavljani zbog kokosovog mleka! (VIDEO)

Njegovo spašavanje bio je mukotrpan proces. Nepoverljiv i prestravljen, odbijao je napustiti svoju kućicu. Izlazio bi da uzme hranu, ali strah i nedostatak interakcije, terali su ga da sigurnost ponovo nađe u svojoj kućici. Devojke, koje su ga spašavale, nisu odustajale i nakon više od 45 minuta, uspele su da ga odvedu odatle, na sigurno. Koliko god se bojao, Bo ih nijednom nije napao i ugrizao, jer je pored svog nepoverenja, znao da su tu za njegovo dobro i da žele da mu pomognu.

Patricija, žena koja se zainteresovala za njegovu priču, kada je prvi put videla njegovu fotografiju, nije mogla da veruje da je to uopšte pas zbog njegovog groznog stanja. Odmah je znala da njemu treba posebna osoba sa iskustvom, kakvo je ona imala sa prošlim spašenim psima.

NEPREPOZNATLJIV POSLE UDOMLJAVANJA: Nakon grubog i teškog života – KONAČNO SREĆA!

Udomila je ovo napaćeno i divno biće kako bi mu pružila svu potrebnu negu i ljubav koju pre nije imao. Bou je trebalo šest meseci da napokon istinski shvati da je njen dom postao i njegov trajni dom. Njegova transformacija je bila neverovatna, ne samo u izgledu, već i u ponašanju. Trčao je, igrao se i napokon bio srećan pas. Patricija ga toliko voli i vrlo je zahvalna što je Bo sada deo njenog života.

Svi bismo mi trebali da budemo poput Patricije, puni ljubavi, nesebični i strpljivi sa životinjama kojima treba naša pomoć. Transformacija koju životinje dožive kada im se pruži ljubav, zadivljujuća je i uvek iznova inspirativna. Oni ne traže mnogo i malo im treba da žive srećan život kakav svako biće treba da živi. Spasite, pomozite i udomite i zauzvrat ćete dobiti više nego ste to ikada mogli da sanjate.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAPUŠTENA KAO SMEĆE ali prihvaćena kao BLAGO: Zanemarivan i povređen konj stao na noge!
Sledeći tekstVI STE JOJ JEDINA NADA DA PREŽIVI: Šta učiniti kada pronađete povređenu životinju?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime