Naslovna VESTI PSI ZAISTA OPASAN PAS: Usvojen rotvajler spasio trudnu vlasnicu od provalnika!

ZAISTA OPASAN PAS: Usvojen rotvajler spasio trudnu vlasnicu od provalnika!

1
rotvajler spasao trudnicu petface

7.februar će Keši Voren (24) i njenom dečku Arjanu Salhiju (26) ostati upamćen do kraja života. Naime, dok su u toku noći spavali u svojoj sobi, Roki – rotvajler koga su udomili iz lokalnog Prihvatilišta – ležao je pored njih. Tada se začulo lupanje na vrata, a Roki je izleteo iz sobe i počeo ljutito da laje.
– Pogledala sam kroz špijunku, ali nisam videla ništa, dok Roki nije prestajao da laje kao lud – ispričala je Keša za „Miror“.
Tada je sa Arjanom otvorila vrata kuće, da proveri da je tamo sve u redu i da je Roki „iz čista mira ovako reagovao“. Međutim, četvorica naoružanih razbojnika sa noževima u rukama su ih demantovali.
– Upali su u kući, Arjana su odmah napali, a meni stavili nož pod grlo. Besneli su „Gde je novac”? – seća se Keša ovog stravičnog događaja.
Keša, koja je bila u petom mesecu trudnoće, ugledala je svog najboljeg prijatelja – psa Rokija koji „brzinom svetlosti“ dotrčava, besan, pravo iz kupatila.
– Ni sama ne znam kako je izašao iz kupatila, ali je dojurio i počeo da reži. Banda se prepala, počela da beži, ali Roki nije hteo da odustane – potrčao je za njima, oborio jednog od napadača, pritiskao ga šapama, vukao odeću, a onda je stigao i Arijan. Kada sam se oslobodil, pozvala sam policiju, pa su je Roki i Arjan čekali držeći jednog od razbojnika, prepričava Keša.
Keša je danas majka divnog dečaka, a njegov najveći obožavalac je, pogodite ko – Roki! Uhvaćeni razbonik je osuđen na deset goina zatvora, a Keša više nigde ne ide bez svog heroja!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBokser, najvernija dadilja novorođenoj bebi! (VIDEO)
Sledeći tekstU utorak, 10. marta, OVO mesto u Beogradu postaje RAJ ZA MAČKE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime