Naslovna VESTI PSI BRAVO DO NEBA: Dva psa spasila BEBU OD UJEDA KOBRE! (VIDEO)

BRAVO DO NEBA: Dva psa spasila BEBU OD UJEDA KOBRE! (VIDEO)

0
bravo do neba petface

Pisali smo o ovakvim slučajevima, o tome kako psi spasavaju svoje vlasnike od zmije otrovnice. Ovog puta je priča drugačija, neki će reći da je to sitnica, ali mi smatramo da je velika stvar u pitanju. Svačiji život je važan, ali ovde je u pitanju život male bebe, jedne male devojčice koja je spavala u kuću u koju je namerila da uđe zmija.

Radi se o otrovnoj zmiji kobri, koja se lagano prikradala kući kojoj su bila otvorena vrata od terase. Nije joj uspeo taj pokušaj, jer su dva porodična psa čim su osetili prisustvo nezvanog gosta potrčala da je spreče i uspeli su u tome.

PROČITAJTE I:

Kako hraniti „BIĆE SA DRUGE PLANETE“?

Ne znamo šta više dodati osim toga da pogledate video koji ćemo vam preneti u ovom postu. Video je snimila sigurnosna kamera sa kuće koja gleda na vrata terase koja vode u baštu. Ne možemo da zamerimo roditeljima koji su ostavili otvorena vrata, jer se prema jačini sunca, tačnije osvetljenja na snimku može pretpostaviti da je u pitanju veoma velika vrućina, tako da tada u ne može da se diše i potreban je vazduh.

Takođe svi oni koji žive u području punom zmija znaju da od zmije nema prave odbrane i da ona može lako da se uvuče u svaki deo vaše kuće i domaćinstva.

Bravo heroji, spasili ste bebu!

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKako hraniti „BIĆE SA DRUGE PLANETE“?
Sledeći tekstTUGA NA ULICAMA VOJVODINE: Ovaj pas luta ulicama Veternika, bez ikoga, bolestan i sam… (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime