Naslovna VESTI PSI BIG POPPA JE DANAS TUŽAN: Buldog u karantinu gleda sa svog balkona...

BIG POPPA JE DANAS TUŽAN: Buldog u karantinu gleda sa svog balkona kako se deca igraju.

0
tužni Big Poppa

Kada je Rašida Elis na Tviteru objavila poruku „Big Poppa je danas bio tužan, mislim da mu nedostaje igra sa decom.“ i objavila sliku smorenog buldoga koji gleda na ulicu sa svog balkona nije ni slutila kakvu će reakciju izazvati. Tvit je u rekordnom vremenu dobio više od 600.000 lajkova!

Vreme pandemije je veoma zbunjujuće i za nas ljude, a posebno za decu i kućne ljubimce. Njima je veoma teško, pa čak i nemoguće objasniti zašto se život kakav znaju gotovo zaustavio. Kada pogledate lice ovog trogodišnjeg buldoga sve vam je jasno. On je krajnje tužan jer je zatvoren dok gleda decu koja se igraju na ulici.

big Poppa

KRAĐA U ZEMUNU: nestao teretni bicikl za razvoz hrane uličnim psima!

Rašidin tvit su podelile i mnoge zvezde iz šou biznisa kao što je Maisie Williams, zvezda tv serije „Igre Prestola“ ili Ellen DeGeneres. Maisie je čak napisala: „Ne bih da zvučim dramatično, ali bih umrla za Big Poppa!“ Big Poppa je postao veliki hit. Elen Rašid je ovu popularnost iskoristila da pošalje još jednu poruku: „Ostanite unutra. Učini to za Big Poppa!“

buldog

Kako bi pokušala da razvesili svog ljubimca, Rašida mu je naručila krevet. Međutim, kada je stigao ispostavilo se da je mu je suviše mali. Sad Big Poppa posmatra decu kako se igraju sa svog balkona iz svog premalog kreveta! On ne može da se pridruži deci u igri jer se i on i Rašida pridržavaju uputstva o socijalnoj distanci. Srećom ili nesrećom, žive na 6. spratu pa ne može ni da pobegne kako bi se pridružio deci.

big Poppa tužan

I njegov Instagram nalog je poludeo. Big Poppa ima više od 42.000 pratilaca. Svakodnevno dobija poruke kao što su: „Kada se sve ovo završi, želim da se upišem na listu čekanja da se igram sa Big Poppa!“ ili „Molim te, zagrli tog psa za mene!“. Rašida se trudi da nekako zabavi svog ljubimca, ali on i dalje želi da se igra sa decom. Napisala je: „Trudim se, ali on više voli decu. Može da ih vidi, a ne može da bude sa njima… plašim se da to ne ostavi posledice.“

ZAPLAKAO KADA JE VIDEO POTRESNU PORUKU ZAKAČENU ZA PSA:Pročitajte šta je pisalo.

Svi jedva čekamo da se situacija sa pandemijom najzad završi. Svi imamo svoje razloge za to, a toj listi sada možemo dodati i Big Poppa.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOVA LISICA NEMA STIDA!: Krade sa kućnog praga u centru grada
Sledeći tekstSPAŠENA U POSLEDNJEM ČASU: Radoznala mačka se zaglavila u zidu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime