Naslovna VESTI PSI ČIN LJUBAVI! Legla je na grob svog prijatelja.

ČIN LJUBAVI! Legla je na grob svog prijatelja.

0
Pas leži na grobu drugog psa

Posle mnogo godina provedenih u domu koji je bio ispunjen ljubavlju i radošću pas Gaspar je uginuo od teške bolesti. Ovaj svet nije napustio sam. Uz njega su do poslednjeg trenutka bili oni koji su ga najviše voleli.

Pas leži na grobu drugog psa

Kada odu oni koji su nas voleli, koje smo mi voleli ostane velika praznina u srcima. Gaspar je imao puno sreće da svoj život završi uz podržku onih koje je najviše voleo i koje je on voleo. Ali, smrt je takva, ostavlja tugu i bol koje je teško pobediti. Svako ima pravo da tuguje a Gasparova prijateljica svoju tugu nikako nije mogla da sakrije.

Pas leži na grobu drugog psa

Pročitajte i ovo: ZASLUŽIO DOM! Ulični pas čuvao ukraden automobil i dobio najbolju nagradu na svetu.

Kaj je Gasparova drugarica koja je njegov život učinila potpuno ispunjenim. Iako je Gaspar živeo u porodici koja mu je dala sve što jedan ljubimac treba da dobija, Kaj je činila da bude potpuno srećan. Oni su se vikendima družili i uživali u zajedničkim igrama ili jednostavnom lenčarenju na travnjaku okupanom suncem. Njihovo prijateljstvo je trajalo godinama a svaki zajednički vikend je bio praznik.

Pas leži na grobu drugog psa

Ali, neke lepe stvari ne traju zauvek. Gaspar je oboleo od teške bolesti bubrega. Približavao se kraj njegovog života i vlasnici su odlučili da poslednji put pruže priliku Kaj i Gasparu da provedu zajedničko vreme. Ali nisu stigli. Smrt je bila brža. Kaj je ipak dobila priliku da se poslednji put oprosti od svog prijatelja pre nego što je on bio sahranjen.

Pročitajte i ovo: Rekao je: NE JOŠ! Mladić je pomogao psu iz kojeg je isticao život!

A onda je Kaj učinila poslednji čin ljubavi koji je sve koji su voleli Gaspara slomio. Otišla je i legla na Gasparov grob. Ceo dan je provela na svežoj humci odajući ljubav duši koja joj je toliko značila.

Pas leži na grobu drugog psa

“Životinje su superiorna bića koja nikada nećemo razumeti“, napisao je Gasparov vlasnik, „i koja ne zaslužujemo.”

Izvor:  valuablestories.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZASLUŽIO DOM! Ulični pas čuvao ukraden automobil i dobio najbolju nagradu na svetu.
Sledeći tekstNemi pogled je govorio: SPASI ME!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime