Naslovna VESTI PSI ČUDESNO PREŽIVLJAVANJE – Zbog petarde završio pod točkovima voza!

ČUDESNO PREŽIVLJAVANJE – Zbog petarde završio pod točkovima voza!

0
Pas preživeo udarac voza

Roni, dvogodišnji Beagle vratio se kući nakon što je pobegao iz svog doma. U međuvremenu ga je udario i voz. Ovaj hrabri pas uspeo je da preživi sa slomljenom nogom sve do momenta kada ga je spasao porodični prijatelj.

Čudesno preživljavanje

Sve se dogodilo u Warnham-u u Zapadnom Saseksu, gde Roni živi sa svojom vlasnicom Jo Wackwett i njenim suprugom. Roni se stravično plaši pucnjave petardi. Kada su jednog dana odjeknule snažne eksplozije petardi u ulici u kojoj živi, mali bigl je pobegao od kuće. Vlasnici su krenuli u potragu za njim.

Pročitajte i ovo: BELLINI TUŽNI DANI – Zauvek će ostati invalid.

Ubrzo su saznali da je voz udario psa koji liči na Ronija i uplašili su se da su ga zauvek izgubili. Kada su stigli na željesničku stanicu niko nije mogao da im kaže šta se tačno dogodilo sa njihovim ljubimcem. Deset dana kasnije došlo je do velikog preokretau ovoj priči.

Pas preživeo udarac voza

Srećom, porodični prijatelj je pronašao Ronija u jednom u parku, u blizini kuće. Pas je prethodnih deset dana preživeo sa slomljenom nogom i bio je hitno prebačen u veterinarsku kliniku Anderson Abercromby. Ovde je Ronija primio Dr. Angus Anderson, koji je utvrdio da pas ima dva preloma. Nakon operacije i postavljanja fiksatora, mališan je morao da provede 12 nedelja sa fiksatorom na nozi. Nakon toga mu je fiksator uklonjen, a on je uspešno ozdravio.

Pročitajte i ovo: ZAŠTO TAKO MALO? Zanemarivanje i mučenje pasa zaslužuje teže kazne od ovih.

Vlasnici su bili oduševljeni što je njihov ljubimac uspeo da preživi i što se vratio kući. Zahvalni su porodičnom prijatelju koji ga je pronašao i odveo u veterinarsku kliniku, kao i celom timu veterinara Anderson Abercromby klinike.

Izvor: woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBELLINI TUŽNI DANI – Zauvek će ostati invalid.
Sledeći tekstJEDINI CILJ MALOG JUNAKA: Spasiti jedan mali život!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime