Naslovna VESTI PSI MA BRAVO: Prva dama Brazila bez razmišljanja skočila u jezero i spasila...

MA BRAVO: Prva dama Brazila bez razmišljanja skočila u jezero i spasila psa!

0
dama petface

Prva dama Brazila, Marsela Temer, definitivno je postala miljenica naroda – bar onog dela koji voli i životinje! Naime, žena predsednika Mišela Temera bez razmišljanja se bacila u ledeno jezero kako bi spasila svog blesavog psa.

ISTORIJSKI POMAK: Predsednik Južne Koreje UDOMIO KUCU iz azila!

Iz predsedničkog kabineta saopšteno je da je prva dama skočila u jezero, koje se nalazi u sklopu predsedničke palate u Brasiliji, kako bi spasila svog psa. Njen pas, rase džek rasel terijer Pikoli, završio je u jezeru, pokušavajući da se održi na površini!

dama petface

Kada je videla da se muči i da je u totalnom strahu, Temer se bacila u jezero kompletno obučena, kako bi ga spasila. Agent iz osiguranja koji je odbio da pomogne psu u nevolji, dobio je otkaz.

OPŠTINA VRAČAR: Sa psom i macom kod predsednika Opštine!

– Gospođa Temer šetala je vrtom u društvu sina. Pikoli je zahvaljujući znatiželji završio u jezeru, voda ga je poklopila i više se nije mogao sam izvući na obalu. Marsela je obučena i bez oklevanja uskočila za njih, stoji u saopštenju!

Brazilski predsednik i njegova supruga imaju dva psa, Pikolija i Tora, zlatnog retrivera. Tor je inače poznat po tome da vrlo često prekida službene sastanke prve dame, ali to uvek izazove smeh i oduševljenje svih pristunih!

Da li mislite da bi neka supruga našeg političara učinila isto? 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKNJAŽEVAC: Pas, kog je udario bahati vozač, plakao iz sveg glasa!
Sledeći tekstKAKVA ZAHVALNOST: FOTOGRAFIJA psa, kog su upravo spasili iz azila, SRUŠILA INTERNET!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime