Naslovna VESTI PSI DETEKTIVSKA PRIČA: Policajac spasao jazavičara, a onda otkrio mučitelja! I to nije...

DETEKTIVSKA PRIČA: Policajac spasao jazavičara, a onda otkrio mučitelja! I to nije sve!

0
detektivska priča

Ovakva detektivska priča se sreće samo u filmovima sa mnogo obrta. Kada je zamenik šerifa okruga Džeferson primetio čudno komešanje u jarku kraj puta kojim je patrolirao zaustavio se i naišao na uznemirujući prizor.

detektivska priča

U jarku, na velikoj hladnoći ležao je mali jazavičar sav ulepljen u lepljivu traku i uvezan strujnim kablovima. Jaza se tresao od hladnoće i bilo je očigledno da je na ivici smrzavanja. Policajac ga je odmah odneo u toplinu svog automobila i tu ga pažljivo i nežno oslobodio žice i lepljive trake.

Pročitajte i ovo: UDARENA I OSTAVLJENA: Tri dana bez pomoći ležala kraj puta. Vlasnici, javite se!

Potom ga je odveo u lokalno prihvatilište gde ga je pregledao veterinar. Uprkos svemu što je preživeo maleni Džimi je bio nepovređen i u prilično dobrom stanju. Policajac je bio presrećan što je pas spašen ali nije hteo da odustane od ovog slučaja mučenja životinja.

detektivska priča

Tokom skidanja lepljive trake sa tela nesrećnog psa, bio je pažljiv i sve delove je sačuvao kao dokazni materijal. Odneo ju je u laboratoruje gde su forenzičari posle dugih sati pretraga otkrili otiske prstiju. Uporedili su pronađene otiske u bazi podataka i došli do 39-godišnjeg Pola Garsije koji je odmah uhapšen.

Pročitajte i ovo: DA NIJE NJE VEROVATNO NE BI PREŽIVEO: Heroina Kimber spasila čoveka zarobljenog ispod urušene zgrade

Utvrđeno je da Garsija nije pravi vlasnik psa i pokrenuta je nova istraga. Prihvatilište u kome se nalazio Džimi je objavilo njegovu fotografiju i uskoro se javila žena koja je verovala da se radi o njenom psu Fliku starom 13 godina. Tvrdila je da njen ljubimac nikad nije odlazio dalje iz dvorišta i da veruje da ga je Garsija ukrao. Mnogi korisnici društvenih mreža su sumnjali da je gospođa Kofron zaista vlasnica malenog jazavičara pa je policija pokrenula nove pretrage. Pronašli su stare rendgenske snimke stare gotovo 10 godina i forenzičari i veterinari prihvatilišta su posle upoređivanja potvrdili da je Džimi zaista Flik!

detektivska priča

Vlasnica i (ne)srećni jazavičar su se ponovo spojili. Sreći nije bilo kraja. A onda je došlo do još jednog preokreta. Vlasnik lanca pogrebnih preduzeća Tod Man je čuo za ovu priču i bio toliko dirnut da je odlučio da pokrije sve troškove lečenja i boravka malenog Flika/Džimija u veterinarskoj klinici.

Eto, postoje ljudi koji se bave svojim poslom u pravom slislu te reči i koji su spremni da pomognu bez zadnjih misli. Bravo!

Izvor:  animalchannel.co

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.