Naslovna VESTI PSI TRAGIČNA PUCNJAVA: Pas u automobilu čekao vlasnika da se vrati iz marketa,...

TRAGIČNA PUCNJAVA: Pas u automobilu čekao vlasnika da se vrati iz marketa, ali to se nije desilo

0
tragična pucnjava

Više nas i ne čude vesti koje stižu iz Amerike, a koje se tiču tragično nastradalih u pucnjavama koje su često mogle biti izbegnute strožim zakonom o nošenju oružja, i koje su najčešće nastale iz obične prepirke. Ova tragična pucnjava je mogla da se završi loše i za jednog psa.

tragična pucnjava

Tako se desilo i u ovom Volmart marketu u Springfildu u Misuriju, gde je jedan verbalni okršaj prerastao u pucnjavu u kojoj je tridesettrogodišnji mladić izgubio život.

Pročitajte i ovo: DETEKTIVSKA PRIČA: Policajac spasao jazavičara, a onda otkrio mučitelja! I to nije sve!

Međutim, ova nesreća zamalo da dobije još gori epilog. Naime, u prvi mah niko nije znao da je iza nastradalog čoveka ostao pas – da ga čeka sam, zatvoren u kolima u kojima je polako rasla temperatura.

tragična pucnjava

Prema izveštaju springfildske policije, javljeno im je da je pas dobro. Prolaznici su pozvali predstavnike javnog reda kada su primetili da je pas sam u kolima i da ne može da izađe, a dan je bio poprilično vreo – u Misuriju letnje temperature neretko prelaze 30 stepeni. To znači da u automobilu lako može biti i do 60 stepeni ako stoji malo duže na suncu.

tragična pucnjava

Zik, inače haski, mora da je očajnički želeo da se njegov vlasnik što pre vrati. Nažalost, to se neće desiti jer je on tragično poginuo obavljajući jednostavan zadatak – kupovinu namirnica. Njegov ubica je uhapšen i u međuvremenu i optužen za ubistvo drugog stepena.

tragična pucnjava

Pročitajte i ovo: LJUDSKA ZLOBA I POKVARENOST NEMA KRAJA: Ubijena foka Kosti kod grčkog ostrva Alonisos

Pas je izbavljen iz auta posle otprilike sat i po vremena, a detalje o tome su objavili predstavnici policijske službe u Springfildu na svom Fejsbuk profilu. „Dobili smo nekoliko dojava da je žrtva za sobom ostavila psa zaključanog u kolima. Kada smo stigli, vrata kola su bila otključana, pa smo ga lako izbavili. Odveli smo ga kod lokalnog veterinara, gde su dobri ljudi donirali novac za njegovo lečenje, a pas je proveo noć u veterinarskoj stanici kako bismo se uverili da je sve u redu. Sledećeg jutra, Zik je odveden kod svog uobičajenog veterinara i tamo je sačekao da ga pokupi porodica preminulog.“

tragična pucnjava

Kako je policija obavestila sve zabrinute, rođaci koji su preuzeli Zika dobro ga poznaju i moći će da mu budu podrška – i on treba da se suoči sa gubitkom svog prijatelja, a svi znamo koliko duboko psi mogu da osećaju bol. Žao nam je, Zik, drži se!

Izvor: Animal Rescue Site

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDETEKTIVSKA PRIČA: Policajac spasao jazavičara, a onda otkrio mučitelja! I to nije sve!
Sledeći tekstNEKADA MAMAC, SADA PRIJATELJ ZA CEO ŽIVOT: Vatrogasac usvojio kujicu koju je spasio iz borbi pasa

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime