Naslovna VESTI LJUDSKA ZLOBA I POKVARENOST NEMA KRAJA: Ubijena foka Kosti kod grčkog ostrva...

LJUDSKA ZLOBA I POKVARENOST NEMA KRAJA: Ubijena foka Kosti kod grčkog ostrva Alonisos

0
Ubijena foka u Grčkoj

Ljubimac i maskota stanovnika i turista ostrva Alonisos, mediteranska foka Kosti pronađen je juče mrtav na obalama ovog ostrva. Tragovi ukazuju da je usmrćen velikim harpunom što govori da je neki zlotvor namerno upucao nesrećnu životinju.

Ubijena foka u Grčkoj

Kosti je bio veoma pitom i druželjubiv. Nebrojeno puta je izlazio na plaže ovog ostvra i družio se sa stanovnicima i turistima. Bio je naviknut na prisustvo i doir ljudi a to poverenje je naj najgori način (ne)čovek zloupotrebio. Pripada vrsti mediteranskih foka koja je zakonom zaštićena, ali to očigledno ništa nije značilo onome ko je ispalio smrtonosni hitac.

Pročitajte i ovo: OVO ĆE VAS ŠOKIRATI: Istinita priča o posledicama odbijanja STERILIZACIJE

Ubijena foka u Grčkoj

Kostis je kao mladunče spašen posle velike oluje koja je zadesila ostrvo 2018. godine i od tada se prijateljski odnosio prema svim ljudima sa kojima je dolazio u kontakt. Stanovnici ostrva Alonisos ali i cele Grčke su zgroženi i skrhani od tuge zbog ovog zločina. Policija traga za počiniocem koji očigledno ne pokazuje nikakve znake kajanja. Pozivaju sve koji imaju bilo kakvu informaciju o okolnostima i počiniocu da je što pre dostave kako bi se ovaj nečovek što pre priveo pravdi. Nekoliko organizacija ali i pojedinci su prikupile fond od 18.000 evra i ponudile kao nagradu osobi koja će doneti informacije koje će dovesti do otkrivanja i hapšenja osobe koja je počinila ovako grozan zločin.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.