Naslovna VESTI PSI DRAMA – Ovakvo spasavanje nikada niste videli!

DRAMA – Ovakvo spasavanje nikada niste videli!

0
spasavanje psa

Spasavanje mešanca Skubija iz nabujale reke u Los Anđelesu je trajalo više od dva sata. Uspelo je tek u trećem pokušaju kada su 4 hrabra vatrogasca najzad uhvatili izbezumljenog psa u delu grada gde je reka bila veoma plitka.

spasavanje psa

Drama je započela kada su spasilačke službe dobile obaveštenje da se u reci nalaze žena i pas koji su pokušavali da se izbore protiv nabujale vode. Anđela Buono je je bila u šetnji sa svojim psom kada se dogodilo najgore što može.

spasavanje psa

Pročitajte i ovo: VETERINAR HEROJ – Rizikuje život da bi spasao stotine životinja iz Ukrajine!

Skubi je upao u vodu koja ga je brzo odnosila od vlasnice. Uspaničena žena je uradila ono što je jedino mogla. Uskočila je u vodu u pokušaju da spase svog ljubimca.

spasavanje psa

Međutim, voda je bila previše brza i ubrzo ih je odnela do dela iz kojeg nije mogla da se izvuče. Srećom, u tom trenutku su stigli spasioci. Žena je uspela da se uhvati za betonski zid i istovremeno drži preplašenog psa.

spasavanje psa

Pročitajte i ovo: „USPAVAJTE ME! DOBIĆETE ONO ŠTO STE ODUVEK ŽELELI.“ Mačka Anastazija poslala poruku Dubrovačkim vlastima.

Kada su spasioci iz helikoptera spustili jednog vatrogasca prikačenog za sajlu kako bi izvukao ženu koja je već bila na izmaku snaga, ona je odbila da bude spasena.

spasavanje psa

Naime, vatrogasac joj je rekao da mora da pusti psa kako bi nju izvukao ali ona nije pristala na to. Insistirala je da vatrogasac obeća da će spasiti i Skubija! Posle kraćeg ubeđivanja vatrogasac je dao obećanje. Anđela je pustila psa niz vodu i ona se ubrzo našla na sigurnom.

spasavanje psa

Skubija je voda i dalje nosila. Jedan od posmatrača je takođe skočio u vodu u pokušaju da pomogne jadnom psu. Kada je doplivao do njega i pokušao da ga uhvati, uspaničeni i preplašeni Skubi ga je ugrizao.

spasavanje psa

Čovek je potom morao da odustane. Sada su vatrogasci morali pažnju da usredsrede na spasavanje spasioca. Pomoću helikoptera i on je izvučen iz vode.

spasavanje psa

Organizovana je prava potera za psom kojeg je nosila voda. Vatrogasci su ga sve vreme pratili svojim vozilima, a jedan tim je otišao mnogo dalje nizvodno. Nadali su se da će naši neko mesto gde će moći da zagaze u vodu i da presretnu uplašenog psa.

spasavanje psa

Nade su im se obistinile i najzad dva sata od primljenog poziva i čitavih 15 kilometara dalje od mesta gde je pas upao u vodu su uspeli. Četiri vatrogasca su se spustili u plitki deo reke i kada se pas pojavio bez većih problema su ga uhvatili i izvukli na suvo i bezbedno mesto.

Izvor:  iheartdogs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVETERINAR HEROJ – Rizikuje život da bi spasao stotine životinja iz Ukrajine!
Sledeći tekstBEZ HRANE I VODE: Odani PAS ostao dve nedelje uz telo PLANINARA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime