Naslovna VESTI PSI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Priključite se izazovu sa svojim psom ili macom!

HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Priključite se izazovu sa svojim psom ili macom!

0
drustvenim mrezama petface

Vlasnici pasa i mačaka širom društvenih mreža postavljaju klipove kako njihovi ljubimci izvode „snoot izazov“. Poenta izazova jeste da postavite ruke tako da napravite krug, a vaš ljubimac treba da gurne svoju njušku kroz krug koji ste napravili rukama.

Ruke možete držati i u formi drugih oblika, na primer srca. Naravno, oblike možete praviti samo sa palcem i kažiprstom obe ruke.

Psa možete naučiti da to izvede ako namažete ruke nekom namirnicom kako bi ga privukao miris i proturio njušku kroz ruke. Nemojte stiskati svog psa, a ako uspešno izvede ovaj trik nagradite ga, pohvalite ga i pomazite.

Psi mogu da se nauče da izvedu ovaj izazov. Oni vole da njuškaju i guraju svoju njušku svuda. Međutim, ako pas ne želi da nauči da izvede „snoot izazov“ ne bi trebalo da ga teramo na to. Ako psi prihvate igru „snoot izazova“ postarajte se da im igra bude što zanimljivija i bezbednija.

Mačke takođe mogu da izvedu ovaj trik.

Osnovna razlika između pasa i mačaka jeste u tome što mačke ne interesuje da ugađaju ljudima. Ta osobina mačkama smanjuje mogućnost za uspešno izvođenje „snoot izazova“.

Igrajte sa svojim ljubimcima igre koje oni voli, ne prisiljavajte ih ni na šta zbog snimka na društvenim mrežama. Ako ste uspeli da izvedete ovaj izazov – javite nam 😀

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstEvo zašto NIKADA ne treba dozvoliti psu da drži glavu kroz otvoren prozor tokom vožnje!
Sledeći tekstĆao drugari, ja sam Maša, pas za koga NIKO NIKADA nije pitao!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime