Naslovna VESTI PSI Znate ko je Žuća kuca iz busa? UDOMLJEN JE! (FOTO)

Znate ko je Žuća kuca iz busa? UDOMLJEN JE! (FOTO)

3
Žuća kuca iz busa petface

Jednostavno rečeno Žuća kuca iz busa i svi znaju o kome je reč. Dobio je svakakve nadimke – od maskote GSP-a do najpoznatijeg građanina prestonice.

Podsetićemo vas na početke ovog slavnog, poznatog psa iz Beograda. Naime, njegova popularnost kreće od devojke Ane Kojić koja je bila Žućin staratelj. Ana osniva stranicu na Facebook-u “Žuća – kuca iz busa” koja za kratko vreme okuplja na hiljade fanova simpatičnog psića.

Žuća kuca iz busa petface

Tako Žuća kuca iz busa postaje nezvanična maskota GSP-a. U hladnim mesecima Žuća uredno sačeka svoj prevoz, uđe u njega, lepo se ponaša tokom vožnje, a neretko i preseda do željenje destinacije.

– Možete da ga vidite kako mirno sedi na autobuskoj stanici zajedno sa drugim putnicima, a onda kada bus naiđe – uredno ulazi i nikad ne pravi probleme. On je postao zvezda Interneta koja je ujedinila region, za „24 sata“ priča Ana.

Žuća kuca iz busa petface

Baš kao što i biva kod većine Beograđana, Žuća tokom ovih vrelih letnjih dana jednostavno izbegava prevoz. To je uplašilo njegove fanove, koji svakodnevno posećuju stranicu ne bi li se uverili da je sa Žućom sve u redu.

– Nema razloga za brigu – Žuća jednostavno leti ne voli GSP, jer klima ne radi, rekla je Ana.

Žuća kuca iz busa petface

Žuća kuca iz busa je inače iz Koteža, međutim, izgleda da mu se to naselje baš i ne dopada. Zato svakog dana, on sačeka 43, putuje do Trga Republike i često se prošeta „Knezom“. A onda, kako je rapsoložen – ide da se rashladi, menja prevoze, beži iz gužve,..

Žuća kuca iz busa petface

Sve ovo vam pričamo, kako bismo sa svima vama, koji već znate ovog vragolana, podelili srećnu vest. Žuća kuca iz busa je konačno UDOMLJEN!

Žuća kuca iz busa petface

– Žuća je od nedavno našao vlasnika, jednog dobrog Beograđanina Borisa, sa kojim sada uživa u hladovini i šetnjama, rekla je Ana.

Žuća kuca iz busa petface

Paaaaa ovo je zasita priča sa „happy end“-om, a za kraj bismo poručili da je nažalost na ulicama Srbije na stotine i hiljade Žuća, pa bi bilo lepo kada bi svako od njih delio sudbinu najpopularnijeg Žuće kuce iz busa! 😉

Izvor: 24 sata
Foto: Facebook

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNERASKIDIVO PRIJATELJSTVO: beba i pas koji su rođeni istog dana
Sledeći tekstNEVEROVATNO: mačka je uspela da se spasi iz požara koji je progutao sve pred sobom

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime