Naslovna Slajder vesti „EDUKACIJA“ NA TELEVIZIJAMA (NI)JE URODILA PLODOM: Identikovani maloletnici odgovorni za jeziv zločin...

„EDUKACIJA“ NA TELEVIZIJAMA (NI)JE URODILA PLODOM: Identikovani maloletnici odgovorni za jeziv zločin u Srbobranu

0
Zločin u Srbobranu

Pre dva dana u mestu Srbobran u naselju Jamure osvanuo je stravičan prizor. Na strujnim žicama, prolaznici su mogli da vide kako vise četiri obešene mačke. Slika se ubrzo našla na društvenim mrežama izazivajući zgražavanje svakog normalnog čoveka.

Zločin u Srbobranu

Pitanje: ko je učinio ovakvo grozno i nemilosrdno čudovištvo prema nezvaničnim informacijama danas je dobilo odgovor. Policija je uspela da identifikuje zločince a radi se o dvojici dečaka od po 16 godina!

Pročitajte i ovo: EVO KAKO SVE POČINJE: Dečak muči psa i jos se hvale na Fejsbuku!

Da li je moguće!?! Da li je moguće da se u lavama ovih mladića, takoreći još uvek dece javila ideja da se prema nevinim bićama ponesu ovako čudovišno? Šta ih je nagnalo na tako nešto. Gde su mogli da vide primere takvog nečoveštva. Mnogi korisnici interneta se pitaju šta se od njih može očekivati nadalje, ukoliko su sada učinili takvo nečoveštvo.

Zločin u Srbobranu

Mi se pitamo, gde su roditelji, učitelji, vaspitači, socijalni radnici i psiholozi? Gde su političari, ministri, i ostali “edukatori” iz vlasti? Izgleda da „edukativni“ snimci i video materijali o zločinima nekih kriminalnih grupa u Srbiji zaista jesu edukativni – ali na pogrešan način. Čestitamo ovim „edukatorima“ – neka im je na čast i savest sudbina ovih dečaka.

Izvor:  Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.