Naslovna VESTI PSI NAJNOVIJE: Pretučena tri radnika Higijenskog zavoda za hvatanje pasa lutalica!

NAJNOVIJE: Pretučena tri radnika Higijenskog zavoda za hvatanje pasa lutalica!

0
poslednja vest petface

Tri radnika Higijenskog zavoda za hvatanje pasa lutalica u Sarajevu povređena su u sarajevskom naselju Reljevo, kada je na njih nasrnulo više fizičkih lica, prenose „Nezavisne“.
Kako je rečeno tamošnjim nadležnim organima, u prostorije Higijenskog zavoda oko podneva su uletela nepoznata lica, napala radnike tvrdim predmetima i oštetila službeno vozilo. Njih desetak, kako prenosi portal „Kliks“ pištoljima, palicama i noževima nasrnulo je na radnike ovog sarajevskog preduzeća, a meta napada među prvima je bio Edin.
– Među njima je bilo aktivista za zaštitu životinja. Tražili su da im vratim pse koje smo u toku dana sklonili sa ulice. Pojasnio sam kako to nije moguće i kako moraju podnijeti zahtjev za udomljavanje psa. Tada je jedna djevojka koja je bila među njima otišla u auto i donijela pištolj, rekao je Edin.
Osim Edina, povređeni su i direktor Veterinarske stanice Mustafa Mrkulić i radnik Higijenskog zavoda Nirmel Babić. Svi oni su prebačeni na Kliniku urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu kako bi im se ukazala pomoć i utvrdio stepen povreda.
Policija je obavila uviđaj i radi na pronalaženju počinilaca.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEOGRAD: I ovog leta SA LJUBIMCEM u šoping!
Sledeći tekstEMOTIVNO: Buzu je pas koji je ceo svoj život proveo na ulici, u jednoj kutiji! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime