Naslovna VESTI PSI FILMSKO SPAŠAVANJE – Pas spašen od davljenja KOBASICOM i DRONOM!

FILMSKO SPAŠAVANJE – Pas spašen od davljenja KOBASICOM i DRONOM!

0
Neverovatno spasavanje

Malena Džek Rasel terijer po imenu Mili se izgubila u veoma opasnom predelu u blizini Portsmuta i pretila joj je opasnost da se udavi u nadolazećem plimskom talasu. Srećom, posle četvorodnevne potrage izvučena je iz blata i ponovo je sa svojom porodicom koja je učinila sve da pronađe i spase svog ljubimca.

Neverovatno spasavanje

U potrazi i spasavanju su, pored vlasnika, učestvovali i policajci i pripadnici obalske straže. Najzad, Mili je primećena zaglavljena u blatnjavom i močvarnom predelu koje je bilo poznato po tome da se često plavi plimskim talasima.

Pročitajte i ovo: VIŠE OD FOTOGRAFIJE – Svakome je potrebna ljubav

Tada je nastao problem jer spasioci nisu mogli da priđu psu i da je oslobode iz smrtonosne zamke. Posle neuspelog pokušaja da joj priđu kanuom, spasioce i vlasnike je zahvatio očaj. Tada se neko dosetio. Pokušaće da privole Mili da se sama izvuče iz blata i dođe na čvrsto tle.

Neverovatno spasavanje

Pročitajte i ovo: NADA UMIRE POSLEDNJA – Da li za Foxi zaista nema bolje budućnosti?

Rešenje je bilo u njenom omiljenom jelu – kuvanim kobasicama. Jedna žena je skuvala par kobasica koje su prikačene da dva drona. Posle pažljivih priprema dronovi su poleteli i došli iznad mesta gde se nalazila Mili. Kobasice su visile dovoljno nisko da joj privuku pažnju ali i visoko da ona ne može da ih dohvati. Privučena mirisom i pregladnela posle tri dana bez hrane Mili je polako krenula da prati kobasice i korak po korak našla se na sigurnom tlu.

Neverovatno spasavanje

Jedan od spasilaca je izjavio: „Ovo je bio potez očajnika. Nismo više znali šta da radimo. Nadali smo se i uspeli“

Neverovatno spasavanje

Neverovatno, ali Mili je samo nekoliko minuta pošto se sva srećna našla u rukama svoje vlasnice ponovo pobegla u pravcu močvare. Srećom, ovaj put su je mnog brže pronašli i sada se najzad nalazi u sigurnosti svog doma. Neki psi, jednostavno nikada ne nauče neke stvari.

Izvor:  news.sky.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIŠE OD FOTOGRAFIJE – Svakome je potrebna ljubav
Sledeći tekstSLOMLJENO SRCE! Spreman za novi dom – usvojitelji nikada nisu došli.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime