Naslovna VESTI PSI Ovaj pas je utrčao na fudbalski teren u Brazilu i osvojio je...

Ovaj pas je utrčao na fudbalski teren u Brazilu i osvojio je srca igrača i publike!

0
fudbalski teren petface

Da fudbalski teren više nije rezervisan samo za igrače, trenere i sudije, nedavno nam je pokazao jedan pas. Ne znamo kako, ali njemu je pošlo za šapom, da utrči na jedan fudbalski meč u Brazilu. Mališan nije postigao nijedan gol, a sama njegova pojava je bila dovoljna da osvoji srca prisutnih.

Pročitajte još: BRAVO: Fudbaleri na utakmicu izašli sa psima kako bi podstakli udomljavanje! (VIDEO)

Iako psi nisu profesionalni sportisti, ovaj mališan je pokušao da razuveri sve i da zablista na fudbalskom meču između Oestea i Kapivariana. Pri vođstvu Kapivariana od 1:0, blizu sredine fudbalskog terena primećen je pas. Jedan od igrača se zaputio ka njemu, ali on je uspeo da ga izbegne i počeo da trči ka delu gde se nalazila većina igrača.

Pročitajte još: LJUBITELJ SPORTA: Pas koji gleda fudbal! (VIDEO)

fudbalski teren petfaceNa snimku možemo videti kako je mališanu prišao igrač Oestea, smirio ga i počeo da ga mazi. Zatim, njima prilazi protivnički igrač, koji i sam počinje da mazi psa i uz osmeh ga uzima u naručje. Fudbaler se potom, ne skidajući osmeh sa lica, sa psom zaputio ka sudiji. Delilac pravde, takođe sa osmehom, preuzeo je ovog nestašnog psa i defitivino ga udaljio sa fudbalskog terena.

Pročitajte još: FENOMENALNO: Spašeni psi lutalice rade kao sakupljači loptica na teniskom turniru!

Utakmica je nastavljena, a Kapivariano je pobedio Oeste rezultatom od 2:1. Da li je pas doneo sreću pobedničkom timu, ne možemo sa sigurnošću reći. Ono šta možemo da tvrdimo je da reakcija svih igrača na prisustvo psa bila fenomenalna.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.