Naslovna VESTI PSI GLADAN I IZMUČEN! – Baja je ležao na ulici teško bolestan.

GLADAN I IZMUČEN! – Baja je ležao na ulici teško bolestan.

0
Bolesni pas Baja

Ležao je na ulici, gladan i izmučen, sa puno ožiljaka i delova tela bez dlake. Nije znao šta ga je snašlo, ali znao je da mu nije dobro.

Baja u privremenom domu

Kada su ga odveli kod veterinara, otkrili su da boluje od erlihije i srčanog crva. Srećom, počeo je da se oporavlja zahvaljujući dobrom tretmanu i pažnji koju je dobio. Iako još uvek prolazi kroz terapiju, njegova dlaka je počela da raste na mestima gde je nije bilo, a svaka kost u njegovom telu nije više vidljiva.

Pročitajte i ovo: BEZGRANIČNA VERA! – Pas koji je verovao da ga je čovek zaboravio.

Baja je neverovatno dobar i privržen, pun ljubavi prema svemu i svima. Voli da bude u blizini ljudi, da se mazi, da igra sa drugim psima i da se druži sa mačkama. „On je predobar pas, veseo, maza neviđena, sa psima dobar, povlači se od „ajkula“ kao što je moja Lara, na mačke isto maše repom…stvarno dobro kučence.“ – kaže Mila Hercog kod koje se Baja trenutno nalazi.

Baja sa drugarom

Pročitajte i ovo: ZASLUŽILI MESTO U RAJU! – Spasli psa iz bujice

Međutim, ima i jednu manu – voli da krade. Srećom, samo hranu. Nažalost, to je znak da mu je život na ulici bio težak i da je morao da se bori za preživljavanje. Ipak, kada bi Baja pronašao ljude koji bi mu pružili sigurnost i pažnju, bio bi presrećan i veoma zahvalan. Sigurno bi prestao da krade.

Slatki Baja

Ovaj pas treba porodicu koja će ga udomiti kao ravnopravnog člana, koja će mu pružiti dovoljno ljubavi i pažnje. Porodica koja će ga držati u kući, gde će mu biti toplo i suvo. Naravno, dobro ograđeno dvorište je poželjno, ali nije neophodno. Ono što je najvažnije je da ima nekoga ko će ga voleti i paziti na njega, i ko će mu pružiti bezbedan i srećan život. A Baja to svakako zaslužuje.

Izvor: Facebook Mila Hercog

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEZGRANIČNA VERA! – Pas koji je verovao da ga je čovek zaboravio.
Sledeći tekstSIMBOL NADE, OPTIMIZMA I LJUBAVI – Šickova priča će vam ulepšati dan.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime