Naslovna VESTI PSI SIMBOL NADE, OPTIMIZMA I LJUBAVI – Šickova priča će vam ulepšati dan.

SIMBOL NADE, OPTIMIZMA I LJUBAVI – Šickova priča će vam ulepšati dan.

0
Šicko godinu dana kasnije

Pre malo više od godinu dana, Šicko je bio na ivici smrti. Prestrašen i izmučen, sa gomilom bolesti koje su mu oduzele svu snagu, čekao je užasan kraj pored prometne ulice. Srećom, Šickova priča je prerasla u simbol, nade, optimizma i ljubavi.

Napušteni pas Šicko

Kada je sve izgledalo izgubljeno, desilo nešto neverovatno – Svetlana Rein-Nikolić je naišla na njega i odlučila da ga spasi. Bez razmišljanja, ponela ga je kod sebe i pružila mu prvu pomoć. Iako je sama imala veći broj životinja koje je spasila i oko 30 životinja koje hrani na ulici, nije odustala od Šicka.

Pročitajte i ovo: GLADAN I IZMUČEN! – Baja je ležao na ulici teško bolestan.

VELIKA PROMENA

Nakon što je preuzet, Šicko je odveden u veterinarsku stanicu Jagodina, gde su mu urađeni pregledi i počelo lečenje. Problemi sa kožom, alergije, upala uva i slomljena vilica su bile samo neke od poteškoća sa kojima se borio. Ali, zahvaljujući nezi i  profesionalnom pristupu Šicko je počeo da se oporavlja.

Šicko u novoj kući

Kad se činilo da mu je sve protiv njega, tamna noć je osvanula. Tamara Bukac, njegova udomiteljka, pružila mu je dom. Iako je imala puno poteškoća, nikada nije odustala od njega. Šicko je postao njen borac, a ona njegova spasiteljka.

Pročitajte i ovo: BEZGRANIČNA VERA! – Pas koji je verovao da ga je čovek zaboravio.

Danas, Šicko uživa u svom novom domu u Beogradu, gde mu Tamara pruža svu ljubav i pažnju koju zaslužuje. Iako je morao pretrpeti mnoge nevolje, sada ima porodicu koja ga voli i brine o njemu. Šicko je sada dokaz da se život može promeniti na bolje, i da postoje ljudi koji će učiniti sve što je potrebno kako bi spasili nečiji život.

Šicko ima novi dom

Hvala vam svima koji ste pomogli Šicku. Vaša podrška i donacije su bile ključne da bi ovaj divan dekica dobio šansu za novi život. Šicko je sada simbol nade, optimizma i ljubavi, i podseća nas da uvek postoji nada, čak i kada se čini da je sve izgubljeno.

Izvor: Facebook Malesapevelikogsrca

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstGLADAN I IZMUČEN! – Baja je ležao na ulici teško bolestan.
Sledeći tekstTUGA I PATNJA NEVINIH ŽIVOTA: Nezamisliva realnost napuštanja i zlostavljanja koju ne smemo ignorisati

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime