Naslovna VESTI PSI Gluv, slep i gojazan, ali i dalje PUN PRAVE LJUBAVI

Gluv, slep i gojazan, ali i dalje PUN PRAVE LJUBAVI

0

Kada su spasioci izvukli malenu Tagbout iz gradskog prihvatilišta, nisu znali šta mogu da očekuju. Ovaj gojazan desetogodišnji mešanac mopsa je slep, delimično gluv, uklonjen mu je tumor sa noge, a sve su ovo bili faktori koji su činili da se ovaj pas teže udomi.

Međutim, kada su polako upoznali Tagbout, shvatili su koliko je posebna. Ona nije preveliki ljubitelj stepenica, zbog čega insistira da je nose uz i niz njih.gojazan petface

– Presmešna je, puna je ljubavi i obožava hranu. To što nema stalan dom je ne čini nesrećnom jer dobija dosta pažnje, kaže Tifani Lejsi.

Pročitajte još:

Porodica udomila gojaznog psa i pomogla mu da skine 27 kilograma

Ovaj gojazan psić ima problem koji mora još da se razreši – da li je potpuno slep ili ne, ali ono što je jasno jeste da mu vid stvara veliki problem.

Pak, ne dozvoljava da joj slepilo stvara hendikep jer obožava šetnje i da istražuje svet oko sebe. Njena buduća porodica će svakako morati da joj pomogne da smrša, ali sveukupno gledano, ona je neverovatno srećan, predivan pas koji želi porodicu uz koju će moći da provede ostatak života.

gojazan petface– Potreban joj je neko sa smislom za humor, to je sigurno, a adaptirala bi se na gotovo svaki dom, pa čak i onaj sa decom i mačkama, zaključuje Lejsi.

Pročitajte još:

Slepi pas Bili pre četiri godine spasen iz skladišta, a još čeka svoj pravi dom!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVIDEO: Mačka Tombi postala redovni učenik ove Osnovne škole!
Sledeći tekstPRETUŽNO: Ovaj dečak je ostao bez kuće, pa sa svojim psom živi na ulici!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime