Naslovna VESTI PSI HITNO JE: Ukoliko ne spasimo Bolhaša, 7. maja će ga ubiti!

HITNO JE: Ukoliko ne spasimo Bolhaša, 7. maja će ga ubiti!

5
spasimo psa petface

Ime mu je Bolhaš (Buva), ima 10 godina i hitno mu je potreban dom ili privremeni smeštaj, napisala je Hédi Zsáki na svom Facebook profilu. U hitnom apelu da joj pomognemo da spasi ovog psa objasnila je o čemu je reč.
Izgubio je gazdu u februaru i ostao je sa čovekom koji ga ne voli. Taj čovek je poročan i sigurni smo da ga je zbog toga Bolhaš ugrizao tri puta. Ono što je najstrašnije, rekao je da će ga ubiti ako ga do 7. maja niko ne udomi, napisala je.
U dodatnim komentarima, objasnila je da se pas nalazi u Staroj Moravici, u blizini Bačke Topole. Prema njenim rečima on nikako nije opasan pas, samo mu je potrebna porodica koja će ga negovati i voleti.
Molimo vas i mi, podelite i hajde da pokušamo da spasimo još jedno divnog lepotana! Ukoliko ste to vi, vaš prijatelj, ili poznajete nekoga ko bi ga uzeo kontaktirajte nas u INBOX!

Foto: Facebook

5 KOMENTARA

  1. I ja bih volela da znam sta se desava sa ovom kucom,ja sam imala Pulina 15 godina to su najdivniji i najpametniji psi na svetu……Molim ovom prilikom da ga bilo ko usvoji i pomogne….Ja ne zivim vise u Srbiji i posao mi je takav da stalno putujem pa ne mogu da priustim da uzmem psa u Srbiji…Gde su drustva za zastitu zivotinja da odgovore na ovakve pretnje?Zar ovo stvorenje nije po prilozenoj fotografiji vec dosta namuceno?Rasplakala me fotografija….Kad bi ljudi znali koliko ova rasa pruza ljubavi…..

  2. Ja sam serovala na puno adresa!! Danas je DAN DE !!!! Ne smem da pitam koja je sudbina ovog jadnika.

    • Snezana veliki pozdrav od nas. Verovatno ste propustili vest da je Bolhaš na sigurnom, da je spašen i da će ubrzo stići u novu porodicu 🙂

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.