Naslovna VESTI PSI HOĆE DA GA USPAVA: Pas u LOŠEM stanju – umire od gladi!

HOĆE DA GA USPAVA: Pas u LOŠEM stanju – umire od gladi!

0

Ovo je još jedan tekst o tužnoj sudbini psa… Ovo je još jedan tužni prizor koji slama srca… Ovo je slika i prilika onoga što želimo da iskorenimo!

Na Fejsbuk grupi Udruzenje gradjana Kerber Banja Luka puštena je objava koja stvarno slama srca. U objavi je objašnjena situacija kao i u kakvim uslovima i zašto tako živi ovaj predobri šarplaninac.

ZAVEZANA I NA KRATKOM LANCU: Surovi vlasnik je ostavio i otišao u drugi grad!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

UBIJENA NAJPOZNATIJA GORILA U UGANDI: Ubicama preti DOŽIVOTNI zatvor!

– Pozdrav! Otišla sam danas da obiđem komšinicu baku koja je slepa, da bi me dočekao ovaj prizor psa koji se zove Cezar. Ime mu je samo snažno a on je nažalost jako slab i to od GLADI. Baka više nema čime da ga hrani i kao što vidite kućica mu je poljski wc, dlake mu opadaju (a svi dobro znamo kako gustu dlaku ima ova rasa). On je jako razigran, dobroćudni šarplaninac, ima 4 god. Baka me još više potresla pričom rekavši da je morala zvati veterinara da mu dođe dati injekciju te da ga uspava jer nema dovoljno hrane ni za sebe a kamoli za njega. Kada sam je upitala mogu li ga uslikati da mu pokušamo naći dom u kojem će se oporaviti i biti srećan pas, kako i zaslužuje, ona je rekla da mogu ali ,,ko će njega htjeti uzeti takvog mršavog i bolesnog”.

Devojka koja je napisala post se iskreno nada da će se naći neko kome njegova mršavost neće biti prepreka da ga udomi i spasi muka.

– Zato ovim putem molim sve ljude dobrog srca i koji žele da spasu ovog psa od uspavljivanja da se jave što pre. Obezbediću transport i hranu od 10kg.

Obratite se stranici Udruzenje gradjana Kerber Banja Luka za dalje informacije.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVLASNIK ODLUČIO DA GA PRODA KLANICI: Poni TRPEO nesnosne BOLOVE!
Sledeći tekstKASICE PRASICE ZA SVE: Odlična ideja za ZBRINJAVANJE SVIH ŽIVOTINJA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime