Naslovna VESTI PSI OPROSTILI SE DIRLJIVOM PORUKOM: Nažalost, Brook je danas IZGUBIO BITKU za život!

OPROSTILI SE DIRLJIVOM PORUKOM: Nažalost, Brook je danas IZGUBIO BITKU za život!

0
IZGUBIO petface

-Danas si IZGUBIO bitku, možda više fizički nisi sa nama, ali ostavio si iza sebe ljubav i slogu, bila je poruka kojom su se volonteri Udruženja „S-PAS“ oprostili od Brooka. O njemu smo i mi pisali:

ZAGREB: Kada su ga pronašli, Brook od gladi nije mogao ni da stoji!

Nažalost, Brook nije izdržao. Iako je ujedinio stotine ljudi i učinio da mali i veliki, mladi i stari dišu kao jedno, do boljitka nije došlo! Ostaje nada u bolju budućnost i dobre ljude spremne da pomognu!

IZGUBIO petface

-Ujedinio si Hrvatsku i region i možda je upravo to bila tvoja misija. Tvoj gubitak je rastužio mnoge, opisati kako se osjećamo danas nije moguće. Ne postoje riječi koje mogu opisati gnjev i tugu. Ono što nas drži je činjenica da si imao svu moguću skrb, bio si mažen i na toplom. Oprosti nam samo na jednom – što te nismo pronašli ranije, stoji u nastavku poruke!

Zahvalili su se svima nama koji smo pomogli, devojkama iz Kninskog udruženja „Berta“, donatorima, ljudima koji su se molili i nadali.

ISTORIJSKA POBEDA KOMŠIJA: Hrvatska zvanično proglasila Zakon – nema ubijanja pasa!

-Od trenutka kada nam je tvoja slika iskočila na ekranima digli smo sve na noge i u roku 24 sata bio si maknut sa ulice. Svatko tko ga nije vidio i na tren imao u naručju ili mazio, nikada neće znati koliko je poseban bio. „Dodo vetu“ skidamo kapu, dolazili su ranije odlazili kasnije, kontaktirali kolege iz drugih zemalja, cijele sebe su dali da bi tebi anđele olakšali ovaj put, dodali su volonteri!

IZGUBIO petface

Takođe, naznačili su da iako je Brook IZGUBIO bitku – objaviće sve uplate pristigle za Brooka i istovremeno zatvoriti prikupljanje novca.

-Svi računi i donacije do jučerašnjeg danas su javno objavljeni i možete ih pronaći na stranici. U skorije vrijeme nećemo uzimati nove pse dok se ne oporavimo od ovog gubitka. Hvala od srca još jednom svima, poljubile smo ga i izgrlile od svih vas, za kra jsu napisale.

RIP, Brook!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMONSTRUOZAN ZLOČIN U SARAJEVU: Pas obešen o drvo!
Sledeći tekstPTICA NIJE, MAČKA NIJE: Pas na krovu? Oooo da, MOGUĆE JE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime