Naslovna VESTI PSI SUROVA IDEJA ZA UBIJANJE – Štenci bačeni u bure sa katranom!

SUROVA IDEJA ZA UBIJANJE – Štenci bačeni u bure sa katranom!

0
štenci u katranu

Nekad nam se čini da pojedinci samo smišljaju nove načine da muče, zlostavljaju i ubijaju nemoćnije od sebe. Čini se da se takmiče sa sličnima u želji da zadovolje svoje najmračnije strasti. Priča iz San Antonija u SAD svedoči upravo o takvim monstrumima koji žive među nama.

štenci u katranu

Jedna žena je bila na svom poslu kada je čula neke čudne zvuke. Prateći zvuke stigla je do bureta na smetlištu iz kojeg je dopiralo slabašno cviljenje. Kada je podigla poklopac videla je zastrašujuću scenu. Pet sićušnih štenaca ležalo je na površini polustvrdnutog katrana.

Pročitajte i ovo: NEMA ODUSTAJANJA – Devojka živi u kavezu sa Lanom dok joj ne obezbedi pravi dom!

štenci u katranu

Kada je shvatila kolika im opasnost preti odmah je pozvala organizaciju Inicijativa za spasavanje života San Antonija. Dok je čekala, izvukla je štence, umotala ih u ćebe i držala u rukama kako bi ih umirila. Štenci još uvek nisu otvorili oči što je govorilo da su veoma mladi.

štenci u katranu

Pročitajte i ovo: TEŠKO GA JE BILO POGLEDATI – Ovo nije prase nego štene šar peja!

Kada su službenici organizacije stigli potvrdili su da su štenci stari tek nekoliko dana. Preuzeli su ih i prebacili u svoje prihvatilište gde su odmah pregledali veterinarai. Oni su utvrdili da su štenci generalno dobrog zdravlja ali i da su spašeni u poslednjem trenutku. Pretila im je opasnost da potonu u katran ili da se uguše od nedostatka vazduha jer je bure bilo zatvoreno. Samim čudom su preživeli.

štenci u katranu

Štenci su sada u prihvatilištu. O njima se brinu volonteri i svi se nadaju da će se potpuno oporaviti i da će izrasti u predivne ljubimce. Dobijaju ljubav i pažnju kakvu zaslužuju uprkos pokušaju zločinca da im na najsuroviji način oduzme pravo na život.

Izvor:  petrescuereport.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEMA ODUSTAJANJA – Devojka živi u kavezu sa Lanom dok joj ne obezbedi pravi dom!
Sledeći tekstZAGRLJAJ PRED EUTANAZIJU – Sestrama ističe vreme!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime