Naslovna VESTI PSI NEZAKONITO SU JOJ ODUZELI PSE! Ines Gargović KONAČNO dokazala šta je ISTINA!...

NEZAKONITO SU JOJ ODUZELI PSE! Ines Gargović KONAČNO dokazala šta je ISTINA! (FOTO)

0

Pre mesec i malo više dana pisali smo o gospođi Ines Gargović i nevolji koja ju je snašla. Naime, inspektor u Beranama utvrdio je da Inesa Gargović iz naselja Donje Luge u dvorištu porodične kuće uredno drži 24 psa, da su svi čipovani i upisani na njeno ime, sterilisani i vakcinisani, da je njeno dvorište propisno ograđeno i da se iz njega ne širi neprijatan miris. Ipak, druga služba 29. jula prinudno će od Inese oduzeti 21 životinju i pse smestiti u sklonište za napuštene životinje u Beranama.

S obzirom na to da je žena bila nepravedno optužena, i da su krajnje nedolično postupili prema njoj, pokrenut je postupak, da bi konačno istina izašla na videlo! Inesa je dobila odgovor na žalbu!

PORODICA UDOMILA PSA NA SAMRTI: Svakog dana čine nešto ČAROBNO za njega! (FOTO)

– Dragi moji, evo dugo iščekivanog odgovora na žalbu koju sam uložila Sekretarijatu za inspekcijske poslove i glavnom administratoru opštine Berane na (protivzakonito i protivustavno) rješenje o oduzimanju MOJIH PASA… Navodno su donijeli rješenje još 29.07.2020.godine, a uručeno mi je danas, 03.09.2020.godine…
Ovom prilikom se puno zahvaljujem ljudima koji nisu htjeli ostati imuni na ovoliku količinu nepravde, pa su pravno reagovali:
◾️ Tanja Ostojic i Marika Novakovic,
◾️ Coco Maria i Zoran Koprivica,
◾️ Katarina Bojić,
◾️ Aleksandra Dudić.
Hvala nevladinim organizacijama, posebno ◾️NVO RUKA – ŠAPI i njenoj osobi iz sjenke, zatim ◾️NVO SPAS, koje su od prve javne rasprave bile konstantno na strani Zakona o zaštiti dobrobiti životinja i zalagale se #aktivno za njegovo sprovođenje neumorno se obraćajući svim relevantnim adresama… Mnogo vam hvala!
Podršku su mojim šapicama dale nvo Nikšićko udruženje za zaštitu životinja, nvo Feniks sa Cetinja, nvo Galop, nvo Arka Montenegro…(strah me da ću nekog zaboraviti…) Hvala i svim pojedincima ♥️ iz zemlje i svijeta koji su (ste) neumorno slali mail-ove i pobunili se protiv ove hajke na moju imovinu, koji su se zajedno sa mnom borili da spasim moje pse iako Bog sami zna koliko njih nisam uspjela spasiti iz Beranskog šinteraja koji je na crnoj listi azila u regionu. Veliko hvala pravednoj i istinoljubivoj novinarki koja se bavi istraživačkim novinarstvom #Damiri_Kalač, koja je upoznala javnost sa mojom borbom da zaštitim one koje smo u obavezi svi zajedno da štitimo! Neizmjerno hvala i #Svetlani_Manojlović, članici Savjeta za zaštitu životinja i ambasadorki Svjetskog dana životinja za Crnu Goru, koja je dala svoju izjavu za medije… Kamo sreće da ste mi pomogli vi koji ste problem napuštenih pasa prouzrokovali, vi koji ste lagali, pravili scenarije, danonoćno pucali, zviždali, svirali oko moje kuće i bacali petarde, vi iz lokalne samouprave, vi sa čela države… Znam da ste mogli! Ja sam posledice pokušala rješavati, svim silama sam se trudila, uložila čitavu sebe, ostajala bez novca, na kraju sam postavljena na stub srama… a zašto, radila sam posao lokalne samouprave, radila sam sve sama. Hvala i vama, što sijemo, to i žanjemo, vjerujem da ćete i vi, kao i svi mi, ubirati plodove svojih misli i djela.

OD SAME I UPLAŠENE DO NAJSREĆNIJE NA SVETU: Ovako je izgledao njen put! (VIDEO)

Ines je svoju istinu isterala na videlo i time pokazala koliko se neko oglušuje o ono što vidi, a želi da “udovolji” tamo nekome! Istina će uvek naći svoj put, ma koliko dug i težak on bio! Šteta je samo što su nedužne životinje morale da nastradaju, i što je ova žena pretrpela golgotu dok je dokazivala kako je i šta je istina! Bravo za ovu pobedu! Proradili su zakon i Ustav!

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstONE SU NA UDARU KRIVOLOVACA! Nesavesni lovci koriste ZABRANJENU tehniku!
Sledeći tekstLežala je u lokvi dok su je svi IGNORISALI! Evo šta je uradio jedan prolaznik (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime