Naslovna VESTI PSI ZAJEČAR: Kristina je začula cviljenje iz kontejnera, a onda ugledala ŠTENE NA...

ZAJEČAR: Kristina je začula cviljenje iz kontejnera, a onda ugledala ŠTENE NA DNU!

0
iz kontejnera petface

Krik iz kontejnera, samo, uplašeno, prekriveno pepelom, tek što je otvorilo oči. U ovom stanju je Kristina iz Zaječara zatekla štene na dnu kontejnera!

-Prilazeći pored veterinarske stanice, devojka je sasvim slučajno čula da nešto cvili u kontejneru. Nije mogla da prođe, a da ne pomogne. Kada je osvetlila, imala je šta i da vidi. Samo samcato štene, prekriveno pepelom! Otvorilo oči, cvili i smrzava se, dok bacaju đubre preko njega, kaže nam Ivana iz zaječarskog Udruženja “Beta”.

SLUČAJNOST ILI NE: Pronađena dva psa u bunaru u Kovilju, kuja imala presečen konopac!

iz kontejnera petface

Naravno, Kristina je štene odmah izvadila iz kontejner ai pružila mu prvu pomoć. Samo zahvaljujući njoj, ono je danas dobilo novu šansu za život!

iz kontejnera petface

-Curica je, stara manje od mesec dana i potreban joj je smeštaj ili dom. Predivna je i biće kao lutka. Sada je u toplom, nahranjena, ali devojka nema vremena da joj se posveti. Bačena je da ugine, a sada je dobila priliku da živi. Nalazi se u Zaječaru, prevoz do novog doma je obezbeđen uz minimalnu participaciju za gorivo. Kristina, ti si kraljica i hvala ti od srca, dodala je Ivana.

Ukoliko možete da pomognete ovom mališanu da nastavi svoj tek započeti život – pozovite na broj telefona 069/ 45 12 382.

Držimo palčeve!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOTPUNI HIT: Urnebesan način kupanja psa, svi misle da je u pitanju Fotošop!
Sledeći tekstNERAZUMNA ODLUKA: Radnici su hranili macu, a onda je iz firme došla zabrana!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime