Naslovna VESTI PSI SUSRET KOJI IZAZIVA SUZE: Ponovo zajedno posle teške bolesti.

SUSRET KOJI IZAZIVA SUZE: Ponovo zajedno posle teške bolesti.

0
dirljiv susret

Dirljiv trenutak susreta vlasnika sa ljubimcem je potresao sve zaposlene u veterinarskoj klinici. Pas Kuper je oboleo od retke i teške bolesti koja mu je ugrozila život ali je velikim zalaganjem zaposlenih uspeo da se izbori i preživi.

ponovni susret

Kada su Rober i Kejsi jednog jutra zatekli svog voljenog psa ukočenog kako nemože da ustane iz sje ležaljke zanemeli su od užasa. Kuperovo ukočeno stanje su opisali kao „ dečjeg drvenog konja za ljuljanje“.

Pročitajte i ovo: ODGOVARAĆE ZA ZLODELO: Uhapšen nakon što je na okrutan način napustio psa

Odmah su psa odneli u veterinarsku kliniku gde mu je ustanovljena retka i teška bolest – tetanus. Utvrđen je i uzrok: velika ne tretirana posekotina na šapi. Smrtonosni toksini koji su prodrli u njegovo telo uzrokovali su blokadu većine vitalnih sistema. Mišići su bili ukočeni, nije mogao da jede niti da mokri. Bio je nemoćna statua.

susret koji izaziva suze

Veterinari su bili pesimistični. Davali su mu manje od 50% šansi da uspe da se izbori sa ovom teškom bolešću. Zadržali su ga na bolničkom lečenju i započeli intezivnu terapiju. Kako nije mogao da jede bila mu je ugrađena specijalna sonda do želuca, morao je biti u potpunom miru i tišini jer se ukočenost mišića pojačava prilikom glasnih zvukova, a to izaziva velike bolove.

susret koji izaziva suze

Na radost veterinara, Kuper je posle mesec dana uspeo da stane sam na svoje noge. Oni su bili veoma optimistični da će se ovaj nesrećnik potpuno oporaviti. Rekli su da je pseći tetanus redak ali iveoma opasan i da po pravilu nastaje posle različitih posekotina ili ubodnih rana.

Pročitajte i ovo: SPASIO MAMU BULDOGA IZ KONTEJNERA: Jedna dobra duša naišla u pravom trenutku

susret koji izaziva suze

Najzad je došao i trenutak da Kuper može da vidi svoje vlasnike i da izađe iz bolnice. Njihov susret posle više od mesec dana je bio dirljiv. Ne zna se ko je bio radosniji i srećniji. Osoblje je bilo potrešeno tolikom ljubavlju i vernošću i svi su bili presrećni što je uložen trud u lečenje ovog psa urodio podom.

Izvor: mirror.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstODGOVARAĆE ZA ZLODELO: Uhapšen nakon što je na okrutan način napustio psa
Sledeći tekstNEVIĐEN OPORAVAK: U Pegi su pucali iz vazdušne puške, a onda ju je udario auto

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime