Naslovna VESTI PSI UŽAS U KRALJEVU: Psi izbodeni nožem, dok su spavali u svojim kućicama!

UŽAS U KRALJEVU: Psi izbodeni nožem, dok su spavali u svojim kućicama!

0
izbodeni petface

Još jedno nasilje i još jednom u gradu na Ibru. Dva psa, izbodena su u Kraljevu nožem i to dok su spavali u svojim kućicama!

– Monstrum u Kraljevu! Drugi slučaj za dva dana. Prvo štene na Higijenskom zavodu, sada dva psa kod solitera, počinje nam priču Danijela Jović koja brine o napuštenim psima u Kraljevu.

TUGA U KRALJEVU: Majka pokušavala satima da oživi štene, koje je pregazio auto! (VIDEO)

izbodeni petface

Jedan pas je uginuo, a drugog su zaštitari uspeli na vreme da odvedu kod veterinara i on je spasen.

– Jutros između pet, pola šest neki psihopata je, pretpostavlja se nožem, izbo dva napuštena psa koja su spavala u kućici, ispred solitera u ulici 27. marta u Kraljevu. U pitanju je pas starosti oko pet meseci, dk je drugi star oko dve godine. Štene je nažalost uginulo, a drugi pas je iako je dobio udarac nožem, uspeo da se odvuče do ulaza zgrade, što se vidi po tragu krvi. Brzom intervencijom žene, koja ih hrani, spašen je i odnet veterinaru, koji ga je ušio, kaže nam Danijela!

izbodeni petface

Policija je izašla na teren i napravila je zapisnik, dok veterinarska inspekcija nije izlazila. Telo psa preneto je na Veterinarski institut u Kraljevu, gde će biti urađena obdukcija i zajedno sa zapisnikom policijske uprave biće predati Tužilastvu.

KRALJEVO: Mariju pretukao sugrađanin zbog psa!

izbodeni petface

– Čekamo rezultate obdukcije da bismo znali kako je tačno smrt nastala. Onda idemo dalje. Podnet je dopis i Toplani, koja ima objekat u blizini, kako bi pregledali snimke sa kamera! Zahvaljujemo se direktoru Toplane, koji nam je odmah izašao u susret. Ako neko ima neka saznanja o ovome, neka mi piše, jer ovo ne sme ostati nekažnjeno, kaže nam Danijela!

Za kraj je dodala da se Tužilaštvo za sada izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela zlostavljanja,..Da li?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.