Naslovna VESTI PSI NIJE IZDRŽAO: Bono, izgladneli pas, uginuo u zagrljaju volonterke!

NIJE IZDRŽAO: Bono, izgladneli pas, uginuo u zagrljaju volonterke!

0
izgladneli pas petface

Juče, u 15 sati i 20 minuta, uginuo je Bono, izgladneli pas čija je sudbina dirnula srca mnogih. Podsetimo, juče smo preneli vest sa portala “Slobodna Dalmacija” o psu, kog su pronašli u jezivom stanju!

“Kada nas je ugledao, potekle su mu suze”: Još jedan slučaj mučenja psa, veterinari se bore za njegov život!

– U svojoj karijeri nisam imala ovakav slučaj. Svašta sam videla, ali ovo zaista ne. Pas doslovce na sebi nema mišića. Moramo da ga hranimo iz ruke, jer nema snage da uzima hranu iz posudice, rekla je za pomenuti portal veterinarka Vesna Boban.

izgladneli pas petface

Bono je uginuo od kaheksije, potvrdili su oni koji su se do poslednjeg atoma borili za njegov život! Volonterka iz Sinja, mesta gde su ga pronašli, Melita Sablić Romac rekla je da su volonteri i veterinari dežurali cele noći ovog vikenda, ali nažalost pas je bio toliko izmučen da nije izdržao!

Prelomi kostiju nisu jedine traume kod pasa!

izgladneli pas petface

– Jeo je zemlju i granje. Svaka čast sinjskoj ekipi iz veterinarske stanice “Likomed”, trudili su se da ga povrate, ali… Ovde ima posla za policiju i veterinarsku inspekciju, jer ako je neko namerno izgladnjivao psa taj mora odgovarati, kaže Melita kojoj je nesrećni pas izdahnuo na rukama, dok ga je u njegovim poslednjim trenucima nežno držala za šapicu.

RIP, Bono, sada si sasvim sigurno na nekom boljem i bezbednijem mestu!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstWONDER WOMAN: Vozila je preko 9 sati da bi spasila par pasa – MAMU I BEBU!
Sledeći tekstSvetski dan domaćih životinja: SAVETI za povećanje dobrobiti životinja na porodičnim farmama i domaćinstvima

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime