Naslovna VESTI PSI KAD SI GLADAN, NISI SAV SVOJ: Izrazi lica pasa dok hvataju hranu!...

KAD SI GLADAN, NISI SAV SVOJ: Izrazi lica pasa dok hvataju hranu! (FOTO)

0
izrazi lica pasa petface

izrazi lica pasa: Fotografije koje su slikane iznenada najbolje izražavaju spontanost i lepotu nekog trenutka. Time se vodio i jedan fotograf iz Nemačke, kada je došao na ideju da ovekoveči izraze lica pasa dok oni hvataju hranu.

Pročitajte još: PRAVA MAGIJA: Fotografije pasa uslikanih u pravom trenutku

Kristijan Valer je fotograf iz Nemačke, koji je došao na ideju da u jednom od svojih albuma prikaže pse u momentu kad hvataju poslastice koje su im bačene. Njegov cilj je bio da prikupi što više fotografija pasa čiji će izrazi lica oslikavati najrazličitije emocije – od uzuđenja, preko tuge i zbunjenosti:

Nastojao sam da uhvatim baš onaj specifičan momenat kada pas izgleda slatko ili smešno. Njihovi izrazi lica u tim trenucima, ne mogu jasno da se vide bez moći zadržavanja trenutka. Takvi zamrznuti kadrovi sami za sebe pričaju priče i oslikavaju razna njihova stanja i osećanja – od panike, preko želje i radosti.

izrazi lica pasa petface

Viler je po profesiji novinar, koji se 2012. godine, odlučio da se oproba i u fotografiji. U međuvremenu se specijalizovao za fotografisanje pasa, a da mu dobro ide, mogu posvedočiti sledeći radovi.

Pročitajte još: ULIČNI PSI: Fotografije koje prate tužnu svakodnevnicu napuštenih pasa

Poznato je da su psi veliki gurmani i da oooooobožavaju hranu, a kako izgledaju njihovi izrazi lica kada se oni sa poslasticama susreću, možete pogledati u ovoj galeriji:

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstAVANTURISTA DO SRŽI: Gandolf, sibirski mačak obožava putovanja i druženja sa novim ljudima!
Sledeći tekstPRIKLJUČI SE I TI: Pokrenuta akcija „Petarde? Ne, hvala“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime