Naslovna VESTI MAČKE AVANTURISTA DO SRŽI: Gandolf, sibirski mačak obožava putovanja i druženja sa novim...

AVANTURISTA DO SRŽI: Gandolf, sibirski mačak obožava putovanja i druženja sa novim ljudima!

2
sibirski mačak petface

sibirski mačak: Nekoj je jednom rekao da najveća avantura koju možete imati, jeste da živite život iz snova. Da je to i više nego tačno, potvrđuje nam jedan pustolovni mačak, čija je pasija osvajanje novih prostora.

Pročitajte još: ŽENA „ZMAJ“: Dala je otkaz i sedam godina putuje sa psom po svetu! (FOTO)

Priča o ovom nesvakidašnjem mačku kreće od daleke Koreje. U ovoj azijskoj zemlji, on se našao u jednom pet shopu koji je bio pred zatvaranjem. Tamo ga je zapazila porodica, koja je poželela za svog ljubimca:

On je tada imao samo pet nedelja i patio je od respiratornih problema. Srećom, imao je sjajnog veterinara koji mu je poklonio svu pažnju i iskustvo, pa je njegovo zdravstveno stanje ubrzo bilo odlično. Čak i kada je bio bolestan, bilo je očigledno da se radi o mališanu koji je pun energije.

sibirski mačak petface

Gandalf sada ima dve godine i veoma je zgodan sibirski mačak, a njegova strast je obilaženje i istraživanje novih mesta. Njegovi vlasnici oduševljeni su njegovim avanturističkim duhom:

Počeli smo da ga izvodimo napolje, kada je imao samo nekoliko nedelja. On obožava svoj povodac. Čim uzmemo povodac u ruke, on trči ka vratima i strpljivo čeka da mu namestimo povodac oko vrata, kako bi mogao što pre da izađe u nove pustolovine.

sibirski mačak petface

S obzirom na to da je njegova priroda buntovna, on je društvo svojoj porodici na putovanjima i na kampovanjima na koja oni idu. Nadolazeći praznici, biće povod da se ova porodica u još jednu avanturu. Kako sami kažu – nadaju se da će fotografije koje oni postavljaju sa svojim ljubimcem, inspirati ljude da i sami istražuju nove prostore sa svojim četvoronožnim prijateljima.

Pročitajte još: Dijana je sa svojim mužem krenula na odmor, a završili su spasavajući 34 napuštena psa! (FOTO)

Jedini problem za ovog pufnastog, sibirskog mačka je što ne voli kišu. Njegovi vlasnici su mu za kišne dane, pripremili kabanicu, kako ga vremenske prilike ne bi sprečile da istražuje nove predele.

Gandalf je pravo osveženje za svoje ukućane, a ljubav koju prema njemu osećaju, beskrajna je:

On je naše sve. Ne možemo da zamislimo svoj život bez njega.

sibirski mačak petface

Pogledajte i galeriju ovog sibirskog mačka:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstODRŽAN PROTEST: Više od 300 ljudi reklo NEĆU DA ŽMURIM povodom stanja u azilima u Srbiji!
Sledeći tekstKAD SI GLADAN, NISI SAV SVOJ: Izrazi lica pasa dok hvataju hranu! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime