Naslovna VESTI PSI “IZVUKAO SAM GA IZ VATRE, ALI BILO JE PREKASNO!” – Priča o...

“IZVUKAO SAM GA IZ VATRE, ALI BILO JE PREKASNO!” – Priča o vatrogascu koji nije odustao.

0
Vatrogasac oživeo psa

Priča o vatrogascu Endrju Klajnu iz Santa Monike nas je oduševila. Nakon što su vatrogasci uspešno ugasili opasan požar, Endrju je pronašao psa koji je bio žrtva vatre.

Vatrogasac i vlasnica psa

Izvukao ga je iz požara, ali nažalost, pas više nije disao. Vlasnica, kada je videla svog ljubimca i shvatila da je mrtav, izgubila se u suzama očaja. Endrju se osećao jako loše i iako je znao da ima malo šanse da spase psa spasi, započeo je sa reanimacijom na sve moguće načine.

Pročitajte i ovo: KAKVA PORODICA! – Svi su im govorili odvoje problematičnog psa od deteta, ali nisu poslušali.

Tada se desilo nešto neverovatno, nešto što je mnoge ostavilo bez daha – pas je oživeo! Marli, porodična pudlica, bio je kod kuće u trenutku kada je izbio požar. Vlasnici su odmah pozvali vatrogasce da ga spasu.

Spasavanje

Bili Fernando, lokalni fotograf, slučajno je zadesio na licu mesta i sve je uspeo da uslika. U jednom trenutku je video vatrogasca kako trči sa nečim u naručju. Kada je shvatio da je to pas, nije mogao da odoli, pa je počeo da fotografiše.

Veštačko disanje

Endrju je držao Marlija u naručju. Pas nije pokazivao znake života. Vlasnica je bila očajna i u velikom bolu zbog svog ljubimca. Endrju se nije predao i pokušao je da oživi psa, ali nažalost, nije uspeo. Tada je izgubio svaku nadu. Ali, onda se dogodio pravi čudo. Pošto je dobio veštačko disanje Marli se iznenada osvestio!

Vatrogasac i Marli

Pročitajte i ovo: VOLIM TE ŠOKI – Dirljiva priča o spasenom magarcu i devojčici sa cerebralnom paralizom

To su bili nezaboravni trenuci za sve prisutne. Svi su strepeli u iščekivanju reakcije psa i u strahu da više ništa nije moguće učiniti. Marli se oporavio i njegova vlasnica ga je uskoro odvela da upozna svog spasioca – Endrjua Klajna, velikog čoveka sa ogromnim srcem.

Izvor:  universoanimali.it

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKVA PORODICA! – Svi su im govorili odvoje problematičnog psa od deteta, ali nisu poslušali.
Sledeći tekstJEZIVA I ODVRATNA “TRADICIJA” – Spaljuju žive bikove! (UZNEMIRUJUĆE)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime