Naslovna VESTI PSI KAKVA PORODICA! – Svi su im govorili odvoje problematičnog psa od deteta,...

KAKVA PORODICA! – Svi su im govorili odvoje problematičnog psa od deteta, ali nisu poslušali.

0
Traumatizovani pas

Ponekad nam se čini da ne možemo spasiti svet, da ne možemo učiniti dovoljno dobroga da popravimo situaciju, ali ova porodica pokazala nam je da svaka mali gest ljubavi i saosećanja može imati veliki uticaj.

Nora i Arči

Porodica Spenser gaji posebne simpatije prema psima koji nisu imali sreće u životu. Vole da pruže manje srećnim životinjama mogućnost da upoznaju ljubav i žive srećno. Zbog toga često udomljavaju pse koji se smatraju “teškim za usvajanje”. To su po pravilu psi koji su preživeli traume i prilično su nepoverljivi prema ljudima i drugim životinjama. Tako je jednog dana u njihov život stigla i Nora.

Pročitajte i ovo: VOLIM TE ŠOKI – Dirljiva priča o spasenom magarcu i devojčici sa cerebralnom paralizom

Spenserovi su nedugo potom dobili bebu i većina ljudi i prijatelja ih je savetovala da ne zadrže Noru. Govorili su da je pas sa takvom prošlošću previše rizičan za bezbednost bebe. Međutim, Spenserovima ni na kraj pameti nije bilo da izbace Noru. Ubrzo, Nora je sve iznenadila; sve osim roditelja deteta, koji su već znali da će sve biti u redu.

Prijatelji

Od prvog dana, mali Arči i Nora su postali nerazdvojni drugari. Arčijeva nevina priroda dala je Nori snagu i samopouzdanje da prevaziđe svoje strahove. Nora je postala druga mama bebi. Prati ga svuda i uvek pazi da se Arčiju ne dogodi nešto loše.

Pročitajte i ovo: HRABRA MAMA – Kuja Doli je brinula o 16 beba i nije odustajala dok nije dobila pomoć.

Najbolji prijatelji

Ova sjajna porodica dala je srećan život psu koji je toliko patio, a u međuvremenu uči svog sina šta znači poštovati život i imati istinskog i vernog prijatelja. Svet je bolje mesto sa ljudima kao što su Spenserovi i psima kao što je Nora, koja je pronašla svoj dom i mesto u srcu ove divne porodice.

Izvor:  universoanimali.it

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVOLIM TE ŠOKI – Dirljiva priča o spasenom magarcu i devojčici sa cerebralnom paralizom
Sledeći tekst“IZVUKAO SAM GA IZ VATRE, ALI BILO JE PREKASNO!” – Priča o vatrogascu koji nije odustao.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime