Naslovna VESTI PSI JADNA BELA – Više od 30 puta su odbili da je udome!

JADNA BELA – Više od 30 puta su odbili da je udome!

0
jadna bela

Bela je stara nešto više godinu dana. Postala je poznata po tome što je više od 30 potencijalnih udomitelja koji su se javili na oglas za usvajanje ipak odlučili da je ne uzmu.

jadna bela

Njena sudbina je više nego tužna. Sa samo sedam meseci života promenila je 4 doma a onda je stigla u azil RSPCA Millbrook Animal Center u Chobham-u. Od tada ona se nada da će je neko odabrati i dobiti dom u kome će provesti ostatak života.

Pročitajte i ovo: BEOGRAD – LONDON – PULA – BOR… – Boki HITNO traži novi dom!

Nedavno je Bela „proslavila“ tužan jubilej – godinu dana boravka u azilu. Radnici azila kažu da je ona stanovnik koji je najduže boravio u njihovom prihvatilištu. Proglašena je najusmljenijim psom Britanije.

jadna bela

Preko 30 potencijalnih udomitelja je odustalo od uzimanja Bele kada su shvatili da je ovoj lepotici potrebno posvetiti mnogo više pažnje i ljubavi nego drugim psima. Njoj je potreban dom sa dvorištem ali pre svega strpljenje i pažnja kako bi prebolela sve što joj se dežavalo. Emocionalni ožiljci koje nosi su učinili svoje. Prilično je plašljiva i bez samopouzdanja. Kada su se upoznali sa svim ovim činjenicama, ljudi su odustajali od nje.

TROVAČ IZ SOKOBANJE NE STAJE! – Otrovano još 5 pasa! Deca u opasnosti!

Liz Vood, zamenica direktora centra, rekla je: „Ona je definitivno pas kojem smo morali posvetiti najviše vremena i energije radeći na izgradnji njenog samopouzdanja. Živela je u malom stanu pre nego što nam se pojavila i vrlo je oprezna zbog buke i nepoznatih ljudi, pa će je morati odvesti na seosko mesto sa zatvorenim vrtom daleko od javnosti kako bi se mogla osećati mirno i srećno u sopstvenom prostoru.“

Jadna Bela i dalje čeka. Zamislite kako je se oseća dok gleda kako njeni drugari, jedan po jedan odlaze u bolji ćivot a ona ostaje. Nije ni čudo što nosu tu nesrećnu titulu, najusamljeniji pas u Britaniji.

Izvor:  metro.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEOGRAD – LONDON – PULA – BOR… – Boki HITNO traži novi dom!
Sledeći tekstSLEPI ŠAMPION – Upoznajte Gasa, iako slep pobeđuje u agilitiju!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime