Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET LJUDINA: Čovek spasio kuče bačeno u jamu i odveo ga kući

LJUDINA: Čovek spasio kuče bačeno u jamu i odveo ga kući

0
jamu petface

Postoje milioni napuštenih životinja koje lutaju ulicama Sjedinjenih Američkih Država. Na veliku žalost, baš zbog toga što nemaju svoje vlasnike, nemoguće je znati svaku od njihovih priča ponaosob. Neke su završili na ulici nakon što su ih staratelji okrutno izbacili na ulicu, dok su neke rođene na ulici. A nekolicina se nažalost izgubila i nikada nije našla put do kuće.

jamu petfaceKako god da su stigli tamo, životinje kao što su napušteni psi, moraju da se suoče sa brojnim izazovima dok pokušavaju da se snađu sami na ulici. Stalno moraju da se snalaze za hranu i to obično iz đubreta. Moraju da nađu izvor vode s vremena na vreme. I naravno, moraju da budu obazrivi kako da ih ne udare kola dok su na ulici.

Pročitajte još: MALI HEROJI: Osnovci iz Kragujevca spasili psa koji je upao u reku Lepenicu!

Skoro, brižan čovek, naišao je na psa, koji je upao u jamu, dok je vozio kola. Jasno, ljubitelj životinja, odmah se zaustavio pored puta i pokušao je da uđe u jamu i priđe štenetu. Nažalost, plašljivo štene verovatno nije mnogo naviklo na interakciju sa ljudima, zbog čega je pobeglo na ulicu. Odlučan u želji da pomogne, čovek se potrudio da uhvati uplašenog psa i stavio ga je na prednje sedište svojih kola i uvio ga u peškir.

Pročitajte još: DIVNO: Beogradska policija spasila psa Marvina koji je upao u Savu!

Nakon što su došli kući, mališa je dobio kupanje, a zatim i sprej protiv buva koje su se zadržale i nakon kupanja. Sada, ovaj divan čovek radi sve što može kako bi se uverio da je ovaj pas srećan i zdrav koliko je to moguće, a mi verujemo da ih očekuju brojne zajedničke avanture!

jamu petfaceAko i vaša kuca ima problema sa buvicama, preporučujemo vam ogrlicu protiv buva brenda Biospotix. Ova ogrlica prirodno je i efikasno rešenje za zaštitu od buva, krpelja, komaraca, vaši i drugih spoljnih parazita, a pruža i do četiri meseca zaštite.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.