Naslovna VESTI MAČKE SREĆA ZA MALU DEVOJČICU – Malo prljavo napušteno mače našlo stalni dom.

SREĆA ZA MALU DEVOJČICU – Malo prljavo napušteno mače našlo stalni dom.

0

Svet može da bude veoma strašno i prljavo mesto za sve one koji se nađu sami u njemu. Svako je imao trenutke kada im je bila potrebna pomoć ili prijatelj ili dva, a realnost samoće u celom haosu može biti više nego tmurna.

prljavo petfaceOvo je tačno bez obzira na to da li ste čovek ili napušteno maček zbog čega svi možemo da se poistovetimo sa ovom pričom tako dobro. Znamo kako bi bilo da budemo napušteni i uplašeni i kako je to divno kada neki nepoznati stranac se umeša i pomogne. Isto se desilo skoro kada je Tumblr korisnica Violet O’Hara kada je našla napušteno i uplašeno mače na dnu svog stepeništa.

Pročitajte još: KAKVA SREĆA: bolesno i napušteno mače, našlo je svoj dom

Samo, prljavo i bolesno – bilo je jasno da je mačetu potrebna pomoć, zbog čega se ova žena, zajedno sa svojim komšijom, dala u njegovo spasavanje. Nakon kupanja, posete veterinaru i antibiotika za prehladu, ovo mačence je dobilo svoj stalni dom i porodicu!

prljavo petfacePokazivanje nežnosti i brige, kao što su to uradili i ovi ljudi za usamljeno mače ne samo da utiče samo na tog pojedinca, već inspiriše i druge da urade istu stvar, ili čak i više. Maca Nuks je jedna srećna mala devojčica zato što je izabrala baš te stepenice ispod kojih bi se sakrila.

Sada zaista ne znamo ko je srećniji, maca Nuks ili njena nova porodica! 😉

Pročitajte još: DIVNO: Mače koje je neko bacio u kesu sa paprikama – UDOMLJENO!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUDINA: Čovek spasio kuče bačeno u jamu i odveo ga kući
Sledeći tekstOvaj čovek udomljava stare životinje koje niko ne želi

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime