Naslovna VESTI PSI ČAČAK: Bacili su njene štence u kontejner, a ona je cvilela i...

ČAČAK: Bacili su njene štence u kontejner, a ona je cvilela i pozvala pomoć!

4
NEČOVEK petface

Neverovatna priča nas vodi do Čačka, rekli bismo mirnog gradića Moravičkog gradića. Međutim, kako za naš portal kaže Dušanka, u ovom gradiću živi neki NEČOVEK koji je hladnokrvno bacio štence u kontejner!

– 20. januara jedna mama je doživela horor. Jer, nekom nečoveku koji je smatrao NEPRIRODNIM da se pas steriliše, sasvim je bilo prirodno da tek rođene štence veže u vreću i baci u kntejner. Na debelom minusu, u predvečerje, kada je svedoka malo. Kada su šanse da ih neko spasi veoma male. Kada je smrt najbrža, rekla nam je Dušanka.

NEČOVEK petface

Ali, taj NEČOVEK nije računao na hrabro srce majke. Lajala je i cvilela je pored kontejnera, sve dok njene vapaje nije čuo ČOVEK, otvorio prozor stana da vidi šta se dešava.

HVALA SVIMA: Sećate se Done, koju su treći put uhvatili šinteri? Udomljena je ZAUVEK!

– Ona je dotrčala, lajala i kretala ponovo ka kontejneru. Zvala je upomoć! Čovek je sa svojim sinovima izašao i video čudo. Mala kerušica, veličine maltezera, uspela je da uskoči u visoki kontejner. Ležala je na vreći, grejući cvileće mališane do kojih nije mogla da dođe jer je vreća bila vezana, objasnila nam je ona.

NEČOVEK petface

Ovi ljudi su odmah doneli prostirke, kutiju, hranu. Telefonirali su, tražeći pomoć i rešenje.

VOJSKA SRBIJE: Spasili štence za kojim je kuja Zorica cvilela i „plakala kao čovek“!

– Ovu promrzlu porodicu primila je privremeno Vladanka i sve četiri bebe su za sada dobro. Mama je malo uplašena, ali je vrlo mila i mirna. Biće nam potrebna velika pomoć da ova priča dobije srećan kraj. Hvala Lazaru Vuksanoviću i njegovoj porodici i veliko hvala Vladanki Krsmanović, kaže za kraj!

NEČOVEK petface

Dobro se zagledajte u njihove mile okice i ukoliko možete da pomognete kontakirajte stranicu „Pets protection – Prijateljstvo nije samo reč“!

JEDNA JE MAMA, ZAUVEK!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPUTNIK U GSP-u: Milošu je društvo u 77 pravio (ne)običan putnik!
Sledeći tekstONE SU ČAROBNE: Ako imate mačku, imate i ovih 5 zdravstvenih prednosti!

4 KOMENTARA

  1. Nije vama žao životinja, vi bi samo da napišete što senzacionalniji članak! Čuj, naoko miran grad, ahaha “nečovek smatrao neprirodnim da se životinja steriliše” pa ajde da vas malo sterilišemo da vam bude prirodno ološi!

  2. Ma da ,prirodno je da se bace štenci u kontejner.Šta je tom narodu,neki još žive u 92 goj .Sad se iživljavaju na malim životinjama.Pa šta misle takvi neljudi,kad se nadje ko je promeniće mu se lični opis.Pas nije igračka već živo biće i oseća i bol i tugu više nego ljudi. Sterilizacija sprečava ovakve grozne činove.Štenci umiru u mukama.Kako mogu spavati posle ovakvog čina?To je slučaj za policiju i psihijatriju.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime