Naslovna VESTI PSI Mešanka Jola, čiji je vlasnik preminuo, oporavlja se uz novog prijatelja

Mešanka Jola, čiji je vlasnik preminuo, oporavlja se uz novog prijatelja

0
jola petface

Nakon što je veteran po imenu Džon saznao da ima poslednju fazu raka, postavio je molbu na internet, kako bi pronašao dom za svoju petogodišnju mešanku po imenu Jola.

Džon, koji je udomio Jolu sa ulice 2016, morao je da nađe novog staraoca za nju kada je saznao da ima rak. Žena po imenu Dženet Maršner videla je Jolinu priču na Facebooku i automatski se zaljubila u nju.

jola petface– Bilo mi je izuzetno žao i Džona i Jole, stvarno srceparajuća priča. Bez razmišljanja sam odlučila da se ponudim da je preuzmem, rekla je Dženet.

Pročitajte još: MEŠANAC HEROJ: Spasio je devojčicu od otmičara! (VIDEO)

Dženet je preuzela Jolu od Džonovog prijatelja Beverlija koji je imao i mešanca francuskog buldoga i boksera Bogija za udomljavanje.

– Nisam bila sigurna da mogu da uzmem dva psa i da se staram o njima, ali mi je sada zaista drago što sam to učinila, istakla je Dženet.

jola petfaceJola i Bogi su se pridružili družini od četiri psa, tri mačke, četiri konja, dva magareta i jedne krave, koji su živeli na Dženetinom imanju. Njih dvoje su se brzo prilagodili svom novom životu.

Pročitajte još: PIROT: Boško, mešanac, nakon smrti vlasnika čekao ga na pragu vikendice POLA GODINE!

Skoro sve Dženetine životinje su udomljene iz prihvatiliša i spasilačkih organizacija, dok su ostale pronađene na ulici. Nakon što je udomila i Jolu i Bogija, Dženet je odlučila i da osnuje svoju spasilačku organizaciju za koju se nada da će pomoći brojnim životinjama.

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVRANJE: Novi fizički napad na Tanju, koja je zaštitila napuštenog psa!
Sledeći tekstNA SLOBODI: Godinama je nosila “prsluk za mučenje” – danas je konačno OSLOBOĐENA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime