Naslovna VESTI PSI KAD SUDBINA ZACRTA: Pas koji je preživeo pad aviona ponovo kod kuće

KAD SUDBINA ZACRTA: Pas koji je preživeo pad aviona ponovo kod kuće

0
Pas preživeo pad aviona

Postoje nesreće, kao što su avionske, gde su male šanse da će ishod biti nešto čemu se možemo radovati. Međutim, kada se dogodi da neka srećna duša preživi ovakvu katastrofu, onda se radujemo i duplo više.

Pas preživeo pad aviona

Naime, pre samo par nedelja, šerif iz okruga Kokonino u Arizoni primio je poziv tokom kog je obavešten o avionu koji je tog jutra poleteo iz San Martina u Kalifornij i uputio se ka Pejdžu u Arizoni, ali se na putu ka svojoj destinaciji srušio. Nesreća se dogodila veoma blizu mesta sletanja, u Pariji.

Pročitajte i ovo: ŠKOLA ZA PRIMER: Napušteni štenci u školskom dvorištu. Đaci i nastavnici poručuju: “Brinućemo se o njima, jer u našoj školi i to se uči.“

Nakon dolaska na lice mesta, pripadnici šerifove jedinice nažalost mogli su da konstatuju smrt pilota, dok je Uta Petersen, putnica, preživela, ali je bila povređena. Odmah je prevezena u bolnicu Sent Džordž u Juti, gde su lekari prionuli na lečenje.

Pas preživeo pad aviona

Odeljenje za javnu bezbednost u Arizoni i njihov tim za spasavanje došli su da dodatno istraže mesto gde se avion srušio i da pokušaju da otkriju zbog čega je došlo do pada.

“Kada su se pojavili na mestu nesreće te noći, naša ekipa, koja se sastojala od pilota i hitne pomoći, ugledali su psa koji je sedeo u blizini slupane letelice. Nažalost, pas je pobegao čim se naš helikopter spustio i nismo ga mogli pronaći”, saopštili su iz Odeljenja.

Pas preživeo pad aviona

Tri dana kasnije, kada se ekipa vratila u pratnji federalnih istražitelja, uočili su tog istog psa kako odmara kraj aviona. Verni pas vratio se do srušene letelice u potrazi za svojom porodicom.

Pročitajte i ovo: DOBRO JE, OPORAVLJA SE – Bobi je preživeo veliku patnju!

Ovog puta, spasioci su bili naoružani povocem i vodom za psa i uspeli su da ga namame da im se približi. Pas je bio uplašen, ali i iscrpljen, gladan i žedan, ali osim toga, delovalo je kao da je dobrog zdravlja i da nema povrede.

Pas preživeo pad aviona

Bilo je čudesno što je preživeo pad aviona, a da mu dlaka s glave nije falila, a povrh svega, uspeo je da preživi sam samcit tri dana u divljni, bez vode i hrane.

Spasilački tim vratio se zajedno sa psom u kancelariju šerifa, koji ga je kasnije vratio porodici. Ljudi su bili oduševljeni razvojem događaja i pohvalili su sve koji su učestvovali u akciji. “Prelepo je to što je pas na bezbednom. Hvala vam. Pas može da donese mnogo utehe porodici koja je u žalosti”, samo je jedan od dirljivih komentara.

Izvor: The Animal Rescue Site

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDOBRO JE, OPORAVLJA SE – Bobi je preživeo veliku patnju!
Sledeći tekstČUDOM ŽIV – Slab, uplašen sa konopcem koji mu se usekao u vrat!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime